Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lupa'Aziro
Skoro nie expisz nie masz wysokiego lv to powiedz mi proszę czemu i skąd masz jakiekolwiek pojęcia o tym co piszesz.?? Mówisz że interesują Cię zagadki Tibi, więc powinien sie nimi zająć polecam na początek znajdź drogę do Dead Vila pod Jakundaf Desert a potem dowiedz się co się stało z Caramellia uwięziona przez złego druida o imieniu Minz i zostaw już temat Summer Update'a w spokoju bo on ciebie nie dotyczy jako że jak sam powiedziałeś nie expisz o chyba o tym właśnie toczy się ta dyskusja.
|
Człowieku przecież napisałem, mam kolegów z reala (w tibii też) do których mogę iśc i popatrzeć jak grają. Czasami wpadają do mnie żeby pogłówkowac trochę nad questami. Widze co sie dzieje i naucz się czytać ze zrozumieniem. Jeżeli postacie moich kolegów nie sa dowodem na to, że wiem jak oni expia i jak sie danymi profesjami expi to wybacz prosze ale innych argumentów nie mam. Mam prawo się wypowiadać na różne tematy, questy, zagadki, update'y. I nie zabraniaj mi tego. Co cię obchodzi co robię, mnie nie obchodzi co ty robisz, czy expisz, czy robisz runy, mam to w d**ie, więc ty też sie odwal eh?
Cytuj:
Tibia to 80%
gracze a 20% CIP Soft.
|
Mylisz się gracze stanowią20 % tej układanki, natomiast Cipsoft to 80%, poniewaz to ich gra i ty masz tu mało do gadania. Możesz się cieszyć, że wprowadzili coś z propozycji graczy, ale wcześniej napewno zostało to przemyslane, czy przyciągnie czy odciągnie to graczy, a także jakie korzyści pieniężne przyniesie to Cipsoftowi. Zobacz, że wszystkie nowe czary są dla pacca, a przeciez faccom zabrali ( nie opłaca się expiąc za pomocą) gfb,sd (mam na myśli postacie niemagiczne)
Cytuj:
Ps.
Przepraszam za literówki. Mam nadzieję że nie przysłonią one sensu mojej wypowiedzi.(Choć Panu Finch'owi na pewno hehehhe...   )
|
Troche więcej szacunku może co? Chyba że cię mama nie nauczyła.
PS. Do moderatora Vil'a. Umiem edytowac. Mogłeś napisać żebym zastosował edycje a nie sie jej nauczył.Masz na dole dowód, zresztą w innych postach też -.-