Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2007, 15:53   #371
Lupa'Aziro
Użytkownik Forum

Lupa'Aziro's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Lupa'Aziro
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 99+
Skille: 97+/79+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Joson*) Pokaż post
Bez kitu mam pytanie z huja wzielo oni statystyke ze SOrc przed update robil ponad 7 razy wiecej expa od najta na 200~lv? jak takim 100 najtem na ofie jestem w stanie na*****ac pod 80k~ albo dl'ach poi ponad 100 a sorcem? wrl 200~k,E wave na non pvp na poi dl'ach to jakies 450~k wiec statystyki sa zajebiste.

Ta gra schodzi na psy robi sie z niej ots tylko dlatego bo noby graja i kupuja pacce tak jak gm do nas na tescie powiedzial "nie interesuje nas zdanie High lv Licza sie Nooby"I mial racje kupujesz pacca i seteczke masz w miech leciutko zreszta nvm jol
Powiadasz że GM Ci coś takiego powiedział jesteś żałosny... kłamcą...

@Topic
Nie wiem dlaczego dla wszystkich tak strasznie szokującym jest fakt że Update'y są skierowane dla PACC'ow... GRY MMORPG to biznes i jeżli tego jeszcze nie wiecie to powiem to raz jeszcze "GRY MMORPG to biznes" to jest produkt trzeba go sprzedać żeby zarobić > zarabiać by mieć pieniądze > pieniądze by kupić jedzenie...

Lupa

Panie Finch
Tymi słowami "Troche więcej szacunku może co? Chyba że cię mama nie nauczyła." udowodniłeś że na szacunek to może kiedyś sobie zasłużysz ale dopiero wtedy jak dorośniesz bachorze... Są na ziemi rzeczy święte i matka jest jedną z nich , może kiedyś to zrozumiesz...