Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloker
@Makaveli
Przeżyłeś tylko i wyłącznie dlatego, ze sami zdecydowaliśmy cię zostawić
i pobiegliśmy za Deprym, który bardzo szybko dostał trapa, który zakończył się jego śmiercią.Nie muszę chyba mówić ze 180 ek to lepszy frag niz 120
@Do wszystkich, których uraziło moje stwierdzenie
"High lvl Polaczki" , jeśli potraficie przeczytać Polaczki,
to również powinniście dać rade przeczytać to co pisze przed tym.
Nie mówiłem o wszystkich Polakach, tylko właśnie o tych high lvlach,
którym nagle zaczęło sie wydawać, ze sa cool, nie do zabicia,
nie do pokonania itp
@Do wszystkich, którzy uważają, ze doszedłem do silniejszej guildii..
Po 1, to oni doszli do mnie a nie ja do nich.
po 2, to składy praktycznie sie nie zmieniły,
poza tym, ze ja , Tie i Pyros walczymy teraz przeciwko Aristo~.
Nie chce sie przechwalać, ale trzeba na to popatrzeć realnie,
beze mnie Aristo~ jest niczym, podczas swoich masslogow nie potrafią zabić nawet 1 osoby gdy próbują kogoś trapnąć nawet w 30 osób.
Poprostu kompletny brak umiejętności, ze strony większości ludzi w Aristo.
Następne battle, jeśli jakieś jeszcze będą  zakończy się podobnie.
,,!,,
|
po pierwsze nie mam 120 lvla.
po drugie o jakich ty mass logach mowisz?, praktycznie byl jeden, a Glidarn mial szczescie ze z miejsca w ktorym dostal trapa zdolal napisac hi passage svargrond yes, polewke mialem z niego niezla, bo slyszalem ze on teraz dowodzi podczas twojego bana, szkoda ze nie wiedzial jak sie wraca na svargrond i namietnie pisal przez 2 min "hi svargrond yes"
po trzecie to nie sa w cale umiejetnosci, tylko booterstwo, w tej battelce daliscie pare dowodow na to.
Nie mowiac juz o graniu Glidarna na MC, Xenzerem stal na statku i patrzyl zesrany co sie dzieje gdy probuje wbic cos expka ~140 ek
po 4 zaczales huncic Ari, dlatego ze wyszla taka sytuacja z wulfem? a moze ty pochwalisz sie ile expa wbiles Nilostanem?
Ps. Pamietam jak ludzie z kafejki np "drut silentdark" nazywali Cie, jeszcze jak grales Tie Pogromcą -" Polski Szwed ", wtedy Szwedzi od*******ali PA, a Ty dla wiekszosci nie rozniles sie niczym specjalnym od nich. Byles wrecz jeszcze gorszy bo zabijales swoich rodakow.
Co do tych Twoich "polaczkow high lvli" to to stwierdzenie raczej pasuje do Ciebie, chociaz lepiej by Cie bylo nazwac polskim swedziszczem high lvlkiem ktory wbil 130 lvl i mysli ze mu wszystko wolno
Nie zapominaj ze jeszcze nie tak bardzo dawno temu miales hunta u Thaldusa za PA, nie mysl sobie ze jestes szefem Pandori.
Sorry Adrian, ale ta gadka mnie troche wqrwiles.
Makaveli