Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arczeron
dziecko, mowiac polaczkow obrazasz mnie i ten kraj, rozumiesz? obrazasz wszystkich bioracych udzial w powstaniu i innych ktorzy gineli po to zeby taki chuj jak ty mogl teraz pisac swoje zdanie
nie podoba ci sie polska? TO WY*******AJ NA ZACHóD ALBO DO ROSJI!
tak powiem dla sprostowania- kazdy h lvl praktycznie i to w wiekszosci nie w polsce ma prawie kazdego w dupie wiec nie wypowiadaj sie jak masz swojego 8lvlowca z p setem i ci polak konto ojebal metoda wejscia do gildi xD
|
Wez czlowieku zal mi ciebie i takich jak ty, drugi giertych, patriotyzmu bedziesz uczyl na forach gier miedzy narodowych LOL, Sam na kyrze mam takich polaczkow 100-190lve, wlasnie przeJGrali 5 wojne z zrzędu z Gildią Beach boys i no fear - nacji SWE BR GER PL ESP...
i rózni sie to mentalnoscią tych narodów! otóż na openach slychac ciagle drących sie POLACZKOW " BURN SWE" KUR** DO GLEBY" albo to PA polaczkow, mysli ze ma 100lv , 0 pvp, dobrą gidlie( o lv chodzi) i mysli ze moze wszystko >.< niechce mi sie wywodzic bardziej na ten drażliwy temat, ale stary zastanów sie nad tym co piszesz... uwierz ze w ta gre graja Ludzie, Polaczki, i dzieci neo.