Temat: Pokój
Zobacz pojedynczy post
stary 31-10-2004, 17:23   #7
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Stary, przykro mi bardzo ale nawet jak sie znajdzie highlvl co bedzie chcial innym pomagac to zaraz sie znajdzie tysiac piecset sto dziewiecset noobow ktorzy korzystajac z tego ze on jest 'lagodny' zaczna mu spamowac na priv daj to daj tamto daj owamto badz moim bratem protektorem wujkiem dziadkiem lokajem albo slynne BR?... No i sie nie dziw ze ludzie potem sie wnerwiaja i robia rozpier..... bo im sie ABSOLUTNIE nie dziwie. Poza tym, gdy masz juz 50 lvl w tibii i kroisz wszystkie stworki jak leci( z ekipa) to ci sie zaczyna nudzic i co ma robic taki 50 lvlowiec? No, powiem ci nie co MA robic ale co ROBI-znajduje sobie nowe wyzwania... PA, PK, rzadko PG PK najczesciej.. Zreszta, jak sam bedziesz mial ten 50-60 lev(albo nawet wczesniej, po prostu gdy bedziesz juz pokonywal wiekszosc stworkow) to sam sie zaczniesz SMIAC z takich ludzi jak ty teraz... Bo sam bedziesz sobie znajdowal takie zabawy jak rozwalanka w carlin czy cos. Teraz jestem malym newbiem, ktory dostaje od byle ork spearmana(moze przesadzam i cie denerwuje jak inni cie jeszcze zabijaja-ale ja ci gwarantuje ze predzej czy pozniej role sie odwroca i to ty bedziesz sobie zabijal low lvlowcow z nudow, dla zabawy, checi zysku, z wscieklosci na noobow albo z jeszcze innego powodu.
Kapito?