No raczej jak Ci sie gra znudzila to masz jakies do tego powody. Moim bylo denerwujace bledne kolo - city-->hunt-->exp-->loot-->city itd bez sensu lazic zabijac zbierac co wypadlo i tak w kolko. Moja przerwa w grze trwala rok. Wrocilem bo mnie znowu wkrecilo bo mam cel - zdobyc wszystko co najlepsze i sie rozwinac tak zeby mnie w koncu skonczono atakowac dla zabawy [pk]. Respekt for me. Zebym cos znaczyl! Ustal sobie jakis cel, zaczbij grac ciekawiej. Kiedy przypomnailem sobie moja poprzednia postac to teraz mi sie chce smiac jak tak moglem stac w miejscu z jej rozwojem. Ciekawiej grac tzn = ciekawsze hunty jak juz ktos wyzej poradzil, zmieniaj miasta, pruboj tego i owego wszedzie dookola....tak mozna wymieniac jeszcze dlugo bo sam wiesz czego Ci brakuje w Tibii. A jak nie wiesz to sie zastanow - mi pomoglo i teraz w Tibie gra mi sie bardzo przyjemnie.
Z drugiej strony zastanow sie czy rzeczywiscie chcesz grac. Skoro tak i miesiac cie nie nawrocil, zerwij kontakt z Tibia calkowicie na drugi lub jesli to potrzebne trzeci miesiac. Juz od miesiaca nie grasz a siedzisz na forum - to raz. Dwa - nie rozmawiaj o Tibii ani o niej nie mysl,przeciez Ci sie znudzila. Trzymajac kontakt chociazby myslami caly czas utrzymuje cie w jej "klimacie" ktory Cie znudzil. Zerwanie pomoze Ci inaczej na Tibie spojrzec po pewnym czasie odwyku.
Mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi, jesli nie to prosze o sprostowanie.
P.S - to jest moj pierwszy post od ww roku..
|