Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2007, 14:17   #6
piotrek259
Guest

Domyślny

Zeby miec duzo kasy to najlepiej bic szczury od 1 do 8 lvl. Wtedy wychodzimy zawsze z 1000+ gp, nawet odliczajac koszty zakupu eq. Nie sluchaj sie tych noobow co ci kaza z miasta wyjsc. Jako dowod podam ci fakt ze rookstayerem od 1 do 19 lvl siedze na ratach + bugach pod al dee i mam w tej chwili niespelna 20k kasy. xD Niektorzy na mainie nie potrafia tyle zarobic nawet... A lvl zrobilem w 4 dni ;p Na szczury pod al dee to naprawde malo kto chodzi (nooby chodza na szczury pod rynkiem tam gdzie sa questy na rapier i combat knife a wyzsze lvle wychodza z miasta i szukaja jednego trolla przez 15 minut...) Gwarantuje ci exp szybszy niz na minotaurach i rotwormach nawet z lf ktorych jest garstka i sa oblegane przez noobów. I mowie to jako ex-owner 32 rookstayera i aktualny 19 rookstayera. Wiec jak chcesz to nie wierz mi (i pchaj sie jak noobek na mino xD) ale o rooku duzo wiem. I ten update paradoksalnie dal jeszcze wieksza korzysc expa na ratach bo nooby sie pchaja do mino hell i rot hell A jesli chodzi wam o wolfy to na facc area jest ich tyle co kot napłakal

Ostatnio edytowany przez piotrek259 - 07-08-2007 o 14:29.
  Odpowiedz z Cytatem