Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family
Jak sam mówisz na odpowiednim lvlu... tzn na takim, na którym nie będą się bawić "up/down" to raczej same lvle grubo ponad 100...
|
Z tym warlockiem to był tylko przykład. Myślisz, że do 100 poziomu każdy sorc biega tylko na mana shieldzie?
Cytuj:
Twoja umiejętność logicznego myślenia mnie dobija... i ty mówisz że jesteś dość sprytny żeby grać sorcem <załamka>
|
Wykaż więc nielogiczności w moim poście. Czy może tu też działa zasada "wiem, ale nie powiem"?
I daruj sobie taką ironię bo tylko jeszcze bardziej się ośmieszasz udając wielkiego guru i eksperta od grania sorcem, o czym, jak już wielokrotnie pokazałeś, nie masz zielonego pojęcia.
Cytuj:
No niestety to zdanie jest najśmieszniejsze bo najgłupsze... gdybyś miał zlurować potwory które są w stanie walnąć po 900/ture to na tym 4300 manny padł byś jak długi gdyby ich było więcej niż 3... a jak by było ich 6 (6x900=5400) padł byś na combo... a na hp (jak mówisz niecałe 900) wystarczą 3 potwory które są w stanie walnąć około 350 żebyś się poskładał na niefortunne combo... tak więc lurując powiedzmy 15 potworów które atakują na różne sposoby i zadają różne hity moi znajomi używaja mana shield, bo zazwyczaj dolurowanie do schodów troche zajmuje...
|
Chodziło mi o to, że wszystkie potwory razem wzięte w sumie mogą zabrać 900 punktów życia na turę.
Cytuj:
|
Czytaj ze zrozumieniem.
Cytuj:
UE zabiera 1200 many (to tak na wypadek gdybyś myślał, że mój link to keylogger czy coś bo w twoim przypadku to chyba możliwe...) a wcześniej zaznaczyłem, że potwory są lurowane na utamo vicie, co znaczy że są lurowane do miejsca gdzie znajdują się schody, żeby taki sorc mógł sobie spokojnie zejść, zmanasować się do full many, i wybija spokojnie potwory na tyle ue na ile potrzeba/lub na 1 ue i reszte dobija visem...
|
...zużywając ze 2 plecaki mana fluidów na samo lurowanie, plus jeden-dwa plecaki na UE, czyli wydaje 3-4 tysiące za każdym razem. Doprawdy, niesamowicie opłacalne zajęcie.
Cytuj:
Tak więc panu "duchowi niespokojnemu" podziękujemy za rozmowe na poziomie...
|
Dziękuję również.