Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2007, 17:40   #652
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Evernight
Świat: Titania
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Poziom mag.: 21
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Vilum prawdę mówiąc w dupie mam to co o nas sądzisz i co zrobisz z ip które ponton ci dał. Wszystko rozumiem no ale jednego nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć. Dlaczego piszesz na polskim forum rzeczy w języku którego nie rozumiesz :S Pamiętam jak jeszcze niedawno sie mnie na tsie pytałeś jak jest "jutro" po angielsku ; widać pasujesz do Kłosa - obaj nie umiecie angielskiego i obaj pingujecie. Niedługo chyba Kłosu założy sobie kolczyk w uchu i pójdzie na kurs fryzjerski i wogóle ślub jeszcze weźcie.

@Ponton

Zawsze miałem nadzieje, że się zmienisz i staniesz się znowu tym Seqiem z przed 2-3 lat kiedy to prosiłeś wszystkich o pomoc i o obronę. Teraz swoich dawnych kolegów zdradzasz dla takich pedałów jak vilum. Nie wiem jak inni z naszego teamu odbierają twoją decyzje ale dla mnie jesteś skończony w tej grze i nigdy już ci w niczym nie pomogę. Nawet jak jakimś cudem pogodzisz się z Kikiem to ja będę robił wszystko co w mojej mocy abyś do CF nie powrócił Powiesz, że nie potrzebujesz CF, ale czas pokaże : ) Sorry ponton ale dla mnie idziesz do pieca za to ; /