Cytuj:

| 
					Oryginalnie napisane przez Karpik_Paladyn  Wbicie takich skilli na bocie to nie jest sztuka, wiec sie nie odzywaj bo widac jak na dloni ze uzywasz bota. 1. Nie widac nazw slimów i twojej.
 2. Nie widac jak atakujesz tego bota
 3. Podniecanie sie, ze ktos inny nie umie wbic skilli a podniecanie sie, ze "mam lepsze, ale wbilam na bocie, ale ciiiii bo jeszcze ktos uslyszy, najlepiej zlikwiduje te name zeby sie nikt nie domyslil".
 Znowu 2 posty napisalas i juz mamy powody do klutni. Moim zdaniem jestes podobna do tych ludzi, którzy sa awanturnikami, nie potrafisz utrzymac normalnego toku rozmowy na forum.
 <edit> Nie musisz ukrywac nicka, wystarczy wejsc w Wasza gildie i odrazu wydac ze jestes Name: Nathanael von'staufenberg  wiec lepiej wpisz sobie to do danych, bo watpie zeby to byl powod ukrycia name u zwierzaków :<
 | 

Demonic Poland cie wzywa.
@edit 
Aha i jeszcze jedno, debilom nie tlumacze, reszta rozumie.
Zrob chara, wbij lvl i zjedz sie Zrob chara, wbij lvl i zjedz sie  Zrob chara, wbij lvl i zjedz sie
I to czy mam bota czy nie to cie "cha" obchodzi ; d Nawet jesli to siedze przed kompem, mozesz to sprawdzic, przeciez masz moj nick. ; ]
Wpiepszasz się do dyskusji jak to karpik, klocilam sie nie z toba gamoniu -.- wiec sie nie odywaj jak masz cos do mnie to tak jak pisalam napisz do mnie knight/sorc. -.-
@edit2 
I jeszcze jedno, żeby nie było widać nicków ani mojego ani slimów wciskasz magiczna kombinacje Ctrl+N : ]