Naprawde, twoja wczesniejsza wypowiedz potrzebowala tyle inteligencji, ze tylko 16 latatek albo osoba starsza by to tylko zrozumiala. Podniecasz sie tym, ze masz 16 lat i myslisz ze juz Ci nikt nie podskoczy, bo jestes starsza od takiego Karpika o 2 lata... Przykro mi, jak narazie nikt nie napisal, ze nie mam racji, wrecz przeciwnie, to ty robisz z siebie "posmiewisko" choc nie wszyscy sie musza z tym zgadzac. Duzo osob Cie lubi (moze i nie, nigdy nie widzialem Cie jako jakas specjalna osoba).
Hmmmmmm no to moze mogę sie powtózyc? A dokladniej uzyje po raz kolejny zacytowanych przezemnie Twoich slow ktorych uzylem jako "odpowiedzi".
Cytuj:
To jak gram
Cytuj:
to cie "cha" obchodzi
Cytuj:
debilom nie tlumacze, reszta rozumie
|
Cytuj:
I musiałeś się jeszcze popisać eq : >>
|
Moze nie zauwazylas, ale zawsze w moich ss'ach dodaje eq, zeby ss nie byl pusty. Ty nie dajesz - Twoj problem, ja daje, musisz to zaakceptowac, nie usuniesz zdjecia, mozesz po prostu nie ogladac tematu i tyle.
A to, ze koledze obiecalem, ze nie bede juz pisal postów ponizajacych Cam~ i prowadzacych do usuniecia stron/tematu lub jego zamkniecia bez ss'a daje aktualnego shielda wbitego jakis czas temu. Prosze -.- dalbym cos lepszego ale Cam~ mnie prowokuje go wystawiania bezsensownych ss'ów