Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2007, 01:03   #9738
Karpik_Paladyn
Użytkownik Forum

Karpik_Paladyn's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Ozorków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 26
Skille: 73/74
Poziom mag.: 5
Karpik_Paladyn ma numer GG 9452101
Domyślny

Naprawde, twoja wczesniejsza wypowiedz potrzebowala tyle inteligencji, ze tylko 16 latatek albo osoba starsza by to tylko zrozumiala. Podniecasz sie tym, ze masz 16 lat i myslisz ze juz Ci nikt nie podskoczy, bo jestes starsza od takiego Karpika o 2 lata... Przykro mi, jak narazie nikt nie napisal, ze nie mam racji, wrecz przeciwnie, to ty robisz z siebie "posmiewisko" choc nie wszyscy sie musza z tym zgadzac. Duzo osob Cie lubi (moze i nie, nigdy nie widzialem Cie jako jakas specjalna osoba).
Hmmmmmm no to moze mogę sie powtózyc? A dokladniej uzyje po raz kolejny zacytowanych przezemnie Twoich slow ktorych uzylem jako "odpowiedzi".
Cytuj:
To jak gram
Cytuj:
to cie "cha" obchodzi

Cytuj:
debilom nie tlumacze, reszta rozumie
Cytuj:
I musiałeś się jeszcze popisać eq : >>
Moze nie zauwazylas, ale zawsze w moich ss'ach dodaje eq, zeby ss nie byl pusty. Ty nie dajesz - Twoj problem, ja daje, musisz to zaakceptowac, nie usuniesz zdjecia, mozesz po prostu nie ogladac tematu i tyle.

A to, ze koledze obiecalem, ze nie bede juz pisal postów ponizajacych Cam~ i prowadzacych do usuniecia stron/tematu lub jego zamkniecia bez ss'a daje aktualnego shielda wbitego jakis czas temu. Prosze -.- dalbym cos lepszego ale Cam~ mnie prowokuje go wystawiania bezsensownych ss'ów

Karpik_Paladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem