Cytuj:
twoje wypowiedzi sa denne
|
Czy to oznacza, ze nie maja moje wypowiedzi nie maja racji? Niestety nie...
Cytuj:
a pamiętam jak na bocie biłeś 40 mlvl na sorcu, więc się nie odzywaj!:/
|
Skomentowalem to, BILEM (czas przeszly) ten m lvl wiec czy musze byc (?) za to karany? Zreszta ona napisala tylko dlatego, zeby mi dopiec, bo ja zignorowalem na Tibii, oraz zablokowalem na Gadu-Gadu.
Cytuj:
No więc, chyba jesteś ślepy
|
Aczkolwiek nie jestem slepy bo odpowiedzialem na te posty.
Cytuj:
A to czy się poniżam czy nie to moja sprawa, mój wizerunek i będę go sobie psuć jak chce i polepszać jak chce
|
Jak narazie psujesz go sobie tak szybko, jak Kubica polepsza sie w F1. Powoli, ale z wielką radoscią, poniewaz sama sie z tego cieszysz ^.- " psuć jak chce i polepszać jak chce"
Cytuj:
Zwróć uwagę na to, że to Ty się wpiepszyłeś
|
Wypowiedzialem swoja opinie, z tego co mi wiadomo ten kraj "to wolny kraj!"
Cytuj:
rozmawiałam z kim innym, nie z tobą
|
Aczkolwiek rozmowa na forum to cos niespotykanego. Oczywiscie, nie mozna sie do rozmowy dolaczyc, bo P. Giertych zakazal? 3 Osoby w rozmowie to seksizm pewnie.
Cytuj:
Jak widać szukasz tylko okazji, żeby się powymądrzać.
|
Okazji mam wiele, zawsze dajesz mi ja Ty. Czy ja sie wymadrzam? Sama powiedzialas, ze odpowiadam na miare swojego ilorazu inteligencji, który mam mniejszy od ciebie, wiec sam fakt, ze mowisz, ze sie "madrze" to dziwny fakt, nie sadzisz?
Cytuj:
Kończę, już, a Ty idź lepiej spać ; ]
|
Czy jestes moja matka, ze mi rozkazujesz? Nie dziekuje, jeszcze troche program moze potem pojde spac.
SS za prosba kumpla...

P.S. Naprawde komentujac tak ogromna czesc mojego posta (tą, ktora ci sie niestety podobalo, bo inna juz "psuje" twój wizerunek). Nastepnym razem prosze, abys zkomentowala wiekszy kawalek, moze uda Ci sie wkoncu pokazac, ze jednak Ty masz racje, choc oboje wiemy, ze tak nie jest.