Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2007, 10:44   #9746
Karpik_Paladyn
Użytkownik Forum

Karpik_Paladyn's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Ozorków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 26
Skille: 73/74
Poziom mag.: 5
Karpik_Paladyn ma numer GG 9452101
Domyślny

Cytuj:
Nie musze nic nikomu udowadniać ;]
No to po co zaczelas "rozmowe" ze mna? Zeby tylko to powiedziec? Czy mowisz to tylko dla tego, ze juz tak Cie ponizylem, ze nie wiesz co powiedziec! Jak dla mnie skoncz ten temat, w ani jednym swoim poscie nie mialas racji, a teraz jakos piszac pare slow chcesz "polepszyc swoj wizerunek"
P.S. Nikomu nic nie udowadniajac pogarszasz sprawe jeszcze bardziej, niz piszac pare slów.

@BAx - nie musze sie popisywac eq, poniewaz pokazywalem je juz duzo wczesniej. Tak jak mowilem, pokazuje je aby ss nie byl pusty. Dlaczego daje ssy? Dave juz napisal. Temat jest w Multimediach, nie jest forum do dysklusji, lecz jesli ktos na mnie napisze negatywny post, moge go zkomentowac. Co do ss, nawet jesli mailbym 1 lvl i awansowal bym na 2, to nie mozesz zakazac mi ani wstawiania ss'ów do tego tematu bo mam takie prawo, nie mozesz skasowac tego posta bo nie jestes moderatorem. Musisz to przecierpiec.

@Do wszystkich
Jesli komus sie nie podoba, ze pisze "denne i zalosne posty" to napiszcie do Cam~ zeby przestala pisac swoje, jeszcze przez nikogo nie opisane durne i idiotyczne posty to nie bede mial prowokacji do napisania nastepnego i napisala do mnie na priv gdzie moze sie tam zblaznic do reszty. Dziekuje

@Dekoz_ - przeczytaj sobie /\ i moze cos z tym zalatwisz ^.- Cisne po niej, bo Ona tego chce, i pisze te kolejne posty tylko po to, zebym ja odpisal, i zeby Ona skomentowala kawalek i mysli "ze jest kul" i ze 14 latek nie moze dopiec 16 latce bo jest 2 lata rozwoju do tyu.

Cos z nudnych ssów, 3 m lvl na 9 lvlu ( O znowu eq, nie zmienilo sie woooooo chyba zaraz sie posikam takie dobreeeee a maj gad chyba sie podniieeecaaam....)

P.S. Kazdy kto mowi, ze to zalosne jest, bezsensu itp, niech postawi sie na moim miejscu. Ona chce pokazac, ze ma racje chodz jej nie ma. A ja mialbym odpuscic? Nie dziekuje. Dlatego -> jak ona skonczy, podda sie, zrozumie, ze jej prawda do gór*o prawda, to i ja, z (checia) skoncze.
P.S.2 Jesli chcialbym sie chwalic eq, wstawil bym je sobie do avatara, wziol do podpisu i jeszcze sam Bóg wie gdzie bym je jeszcze zamiescil.
P.S. 3 Do kumpli Cam~. Nie jest mi zazle, ze bronicie kolezanke, ale jesli chcecie/napisaliscie posta, ktory bedzie JĄ BRONIL, to raczej odpusccie sobie, bo Ona nie ma racji, a wasz post pokaze tylko "obraziles kolezanke, masz hanta gag;jads;gasgadsasg;hatwpoej"
Karpik_Paladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem