Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2007, 11:42   #17
Cygan Slejter
Użytkownik Forum

Cygan Slejter's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight mathoff Pokaż post
Nie wiem, czy niektórzy ludzie interesujący się Anticą naprawdę są tak głupi, czy tylko udają...

na forum tibia.com też powstał temat o tym tytule, a także z gratulacjami dla Petrosa wbijającego 81 poziom, z okazji śmierci Bubble (ale lama !!1!!>one<!1), Suprido, i tysiąca innych rzeczy.

Nie widzę sensu w tworzeniu takich tematów... ale cóż.

@topic: Sunrise może i 300 poziom wbić, ale nadal będzie bucem i power-abuserem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Shodow Pokaż post
Juz mamy sie zachwycać?
czy mi sie zdaje czy to jest forum o tibi??
a jak chyba wiesz forum jest po to żeby sie wypowiadac o tibi i wszystkim co jest z nia zwiazane
to ze ty masz w dupie sunrise i ze zaczol grac to nie zanczy ze kazdy ma miec
Znasz Sunrise osobiscie?? spisz z nim w jednym łóżku??...raz go widziales na rooku i co juz wiesz jaki on jest bo ci kolega sprzed depo powiedzial??
nie jest obroncą Sunrise, ale wkurzaja mnie tacy Bogowie jak ci up ktorzy nie znaja gracza dobrze a wypowiadaja sie o nim
Przeczytaj sobie wywiad z MAster Slayerem
on tez na poczatku myslal ze Sunrise to glupek itp...ale potem sie z nim zaprzyjaznil
jezeli nie podoba ci sie ten temat to sie w nim nie wypowiadaj...bo temat jest stworzony o tym ze Sunrise wznowil gre a nie o tym jaki on jest itp
idz lepiej pograj mistrzu, lepiej zrobisz

Kurde troszke sie rozpisalem i napewno zara ktoś mnie zjedzie no cóż w koncu to najwieksze nooby to POlacyD:

@topic
taki mały news
Sunrise 102 lv

Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 09-08-2007 o 11:49.
Cygan Slejter jest offline   Odpowiedz z Cytatem