Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2007, 15:20   #29
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RedCard Pokaż post
afffffffffffffffff....Lipa, tyle, bo połowa ludzi z gim, ma wazniejsze problemy, niz religia, nie mówie tutaj o Tibi, bo zaraz zaczniecie o tym mówic, ale sporo osób ma trudną sytuację w domu, ze trudno jest wykuc z maty, fizy, chemi, a któ będzie mówil o religii. Będę miał księdza ostrego przygłupa, wszystkie modlity na pamięć, oprócz tego, mam punktowy system oceniania, gdzie jest w H U J trudno, chce miec jakies dobre oceny zeby isc do jakiejs szkoly po gim, a tu religia to obowiązek, no nie !....
Z polskiego też najwidoczniej >.>.

Mam wrażenie, że większość osób, sprzeciwia się religi, żeby pokazać, że są ql. Przecież, tak, czy tak byście chodzili, a w religii nie ma w ogóle nauki :l. Nie wiem jak u was, ale w tym roku ja miałem dosyć ciekawe rzeczy- powstanie wszystkich religii, język staro-grecki (?), hebrajski...

Ale bądzcie sobie ql.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 09-08-2007 o 15:22.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem