09-08-2007, 15:43
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
Z polskiego też najwidoczniej >.>.
Mam wrażenie, że większość osób, sprzeciwia się religi, żeby pokazać, że są ql. Przecież, tak, czy tak byście chodzili, a w religii nie ma w ogóle nauki :l. Nie wiem jak u was, ale w tym roku ja miałem dosyć ciekawe rzeczy- powstanie wszystkich religii, język staro-grecki (?), hebrajski...
Ale bądzcie sobie ql.
|
Suen ja nie chcę być kewl ale to jest bez sensu :'((( Z religii miałem 2 :'(((
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arczeron
jezeli myslicie ze mnie zdenerwujecie jechaniem po moich hardkorowych opiniach to sie mylicie :>
|
Hardkorowych =/= idiotycznych : (
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
Otóż mylisz się, nie mam 'laski lamanej na dwa'. Jeżeli jesteś tak mega-krfa-pro-zayebyztym chrześcijaninem, to ciekawe co Cię czeka po śmierci. ;<
|
Przypomina mi się taki kawał, który w [ hide] wrzucę, coby nie przedłużać posta niepotrzebnie.
Ukryty tekst:
Jakiś tam facet umiera i idzie do piekła. Pierwszego dnia szatan go oprowadza, pokazuje mu okolicę. Facet patrzy, wszędzie fajnie, demony usługują ludziom, podają drinki, full service, pełen wypasik itp. Facet się dziwi, bo tyle mu złych rzeczy o piekle mówili... postanawia zapytać szatana:
- Stary, ale czemu tu jest tak fajnie? Przecież ponoć piekło to kara za grzechy...
Szatan prowadzi go do zamkniętych drzwi, i mówi, żeby zajrzał przez dziurkę do klucza. Facet zagląda i widzi torturowanych na wszelkie sposoby ludzi, wszyscy krzyczą z bólu itp. itd. Zdziwiony spogląda na szatana, a ten na to:
- To chrześcijanie, oni tak lubią.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 09-08-2007 o 15:45.
|
|
|