Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
I to mówi chrześcijanin, którego przodkowie wbijali do Ziemi Świętej, mordowali kto się nawinie i czynili to pod pretekstem oczyszczania ziemi?
I to mówi chrześcijanin, którego przodkowie palili na stosie 'heretyków' bo Ci zamiast ślepo wierzyć w to, co mówi kościół, woleli naukowe wyjaśnienia?
Człowieku... (choć to za dużo powiedziane) może zacznę wyznawać wiarę 'Kill fuckin' aRCZERON cuz he sux'. Ona też będzie syfna?
Edit: Nie chodziło cI o Islam przypadkowo. -.-
|
Hail!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel
@Arczeron
Albo zaczniesz się wypowiadać w duchu jakiejkolwiek tolerancji, albo sprowadzę cię do parteru i wyczyszcze kibel twoją głową. Dowiesz się co naprawdę znaczy "gówniany".
Nie pozwolę obrażać tu innych ideologii tylko dlatego, że nie którzy nie widzą więcej niż czubek swojego nosa.
|
Hail2!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arczeron
@down
nie przekonasz mnie. u nas w rodzinie nie bylo innej wiary dla mnie kazda inna religia dla mnie to jest psie gówno ale nie chce o tym pisac wiecej zeby kogos nie obrazic bardziej.
|
A mnie juz zdarzyles obrazic piszac to cos mimo, ze bylem wychowywany w 'katolickiej' rodzinie. Jeszcze nazywanie buddyzmu religią, a TYMBARDZIEJ wojenną jest żałosne... Otworz sobie kurwa (przepraszam za wulgaryzm, ale nie mam siły na takich ludzi) chodźby Wikipedię i poczytaj co to jest Buddyzm i na czym to wszystko polega -,- Mam takie male pytanko... Nie nalezysz przypadkiem do MW/LPR?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chesterkaa
Nie wszyscy sie sprzeciwiaja religii bo chca byc "ql". Ja sie np. nie sprzeciwiam sie wierze, poprostu nie lubie kosciola i naszego katolickiego panstwa. Pozatym ja musze miec jakies podstawy zeby w cos wierzyc... Niestey zycie mnie dosyc doswiadczylo jak na swoj mlody wiek i stalam sie "ql". A do innych religii nic nie mam chyba ze do Islamu ; p (panuja tam dosyc dziwne zasady imo). Niech kazdy sobie wierzy w co chce... Nie powinnismy byc z tego powodu dyskryminowani.
|

Zgadzam sie doslownie z KAZDYM punktem Twojej wypowiedzi... Masz dokladnie takie samo zdanie na te tematy co ja