Hehe... Wiedziałem, że sporo Polaków gra na Saphirze, ale wątpiłem, że tak chcą walczyć o wolność. Ogólnie Saphira spoko serwer. Z możliwościami... Ceny są też zajebiste - DSM 100k, na Azurze przy odrobinie szczęścia da rade za 30k znaleźć.
Swego czasu trochę grałem na Saphirce i z tego co słyszałem, to PA wobec Polaków jest masakryczne. Mam tam 66ek, rozważałem grę, ale na Azurze mam bardziej komfortową sytuację. Może któregoś dnia wesprę Was swym orężem.
Taka mała rada... Skoro już chcecie walczyć o wolność, to póki co nie wychylajcie się. Podlizujcie się Szwedom, siedźcie cicho i bijcie lv. Jak urośniecie w siłę, to będziecie mieli szanse, tym bardziej, że z tego co pamiętam szwedzka siła na Saphirze opierała się na magach, a teraz różnica między 170+ a 110+ magiem jest prawie żadna. Życzę powodzenia!
@Iks.de
To, że ubijecie jednego kolesia nic nie da. Partyzantka nie ma sensu. Serwer przejąć można tylko przez open battle. Azura to serwer wiecznej wojny, więc co nieco wiem o tym. Zresztą... Azura i Saphira ma wiele wspólnego...