Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2007, 22:57   #76
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saniushy Pokaż post
Tak...tak dajcie jeszcze na rooku , domki , runki m lvl i Demony.
Aaa zebys wiedzial, ze domki to by calkiem dobry pomysl byl

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saniushy Pokaż post
CipSoft nie będzie robił depo na rooku ponieważ było by jeszcze więcej pseudo-rookstayerów (tych noobków którzy sie podniecją wiekszymi hitami)
, a jak wiemy CipSoft ich nie lubi.
Nie rozumiem wiekszosci.
Czemu ogólnie sie przyjęlo ze CipSoft nie lubi Rookstayerów? Zauwazcie na UpDate zimowe 06'.
1. Dlaczego dodal addony na rooku? Skoro równie dobrze mogl uniemozliwic to i dac taka mozliwosc tylko na mainie?
2. Dlaczego zostaly dodane dwa bossy. Przyznam... Munster jest dla 1-8 lev.
Ale Apprentice Sheng, raczej dla nas Rookstayerów... Moze sie z tym wielu nie zgodzic, bo jak wiemy walka z nim idzie jak bułeczka z masełkiem. Ale przeciez malo który 1-8 level nosi przy sobie mikstury uzdrawiające... których brak uniemozliwia mu pokonanie owego bossa, chyba ze w duzym teamie. Czyli praktycznie rzecz biorąc rowniez Sheng jest dla Rookstayerów.
3. Ostatnie UpDate, które zwiększylo hity dla Paladynów i Knightów. Tu mozna by bylo rzecz, iż na Rookgaardzie bylo to wprowadzone przypadkowo... a jednak jakby glebiej na to spojrzec, to przeciez mialo to dotyczyc tylko Knightów i Paladynów... A jak wiemy Rookstayer sie do nich nie zalicza, bo w dalszym ciągu jest No Vocation.

Czy choćby przez te 3 zmiany... CipSoft chcial Nas Rookstayerów wyploszyc z tej wyspy? Ja wiem... gdyby chcieli to zrobic, to wpadli by juz dawno napewno na pomysl... aby od 8 levela exp za potworki nie byl by wliczany juz na Rookgaardzie... albo ze owy gracz po osiagnięciu 8 levela bylby automatycznie teleportowany do pokoju z wyrocznią i musialby przymusowo opuscic tą wyspe.
CipSoft tak nie zrobil, i to jest znak... Moze nie akceptuje Rookstayerów, ale wcale nie czuje do nich nienawiści. Moim zdaniem tylko i wylącznie to jest sprawa PACC'ów kupowanych przez nich.

Pozdrawiam
Darushu.

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem