Jak sobie wyobrażasz 20 poziomowego knighta? Widać, że nie wiesz na co stać takiego gracza. Ja expiłem na mniejszym expowisku "Minotaur Mount". Sporo kręciło się tam ludzi. Ja z 20 poziomem wyciągałem tam lootbagi 10k+oz, a nawet 27k+ oz. W dodatku raz zostawiłem lootbag nawet na noc. Podstawową cechą każdego dobrego gracza powinien być trzeźwy umysł. Ja targałem takiego lootbaga 27k+ oz. Następnie zapchałem pod miasto i biegałem z depo do worka. Następnie z depo do NPC. Jakoś udało mi się wszystko przenieść. W dodatku kumpel na 16 poziomie z skillami 67/67 biegał po Mintwalin. Wziął ze sobą 1 bp uh i 1 bp manasków. Na jednym bp mf wbił 4 poziomy bez straty UH'a. W dodatku wyniósł spory lootbag o wartości około 20k. Niestety to co napisałeś to stek bzdur i bardzo wiadome rzeczy dla jeszcze niedoświadczonych graczy. W dodatku bardzo dziwi mnie polityka forum. Ten poradnik został przeniesiony do głównych po około 1.5h od napisania tematu. W propozycjach "gniją" o wiele lepsze poradniki, w które włożono o 100 razy więcej pracy, lecz tak jak napisałem dziwna polityka tego forum (tzn. Modków). Oczywiście, aby Cię nie zrażać dodam, żebyś tworzył dalej poradniki, bo widać, że chcesz pomóc ludziom. W dodatku tekst pod względem stylistyki i ortografii jest poprawnie napisany. Na koniec jeszcze dodam, abyś nie zrażał się, bo ja też dostałem zimny prysznic, gdy napisałem pierwszy poradnik, ale jak widzisz tworzę dalej i wychodzą co raz lepsze.
Regards
~Kup.Se.Musk
|