Dziękuje wszystkim za życzenia
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin
Nie wiem czemu, ale wielu użytkowników błędnie uważa, że Drom jest najważniejszym z adminów i to on stworzył ten portal.
|
Dlaczego uważasz, że skoro Ty tak sądzisz to wszyscy tak myślą? Pierwszy raz się z taka opinią spotkałem. Bosal założył stronę, potem doszedł MatKus, potem ja. Może uważają tak dlatego, że ja mam taką robotę, że zajmuję się forum i mnie częściej widać. Bosal z MatKusem robią masę roboty, której po prostu nie widać gołym okiem i bez nich kiepsko by było na tej stronie.
Dodam, że wielu użytkowników nie wie nawet, że jestem adminem, większość uważa, że jestem tym "kolesiem od pacców"
Co do "ważności" na forum to najważniejszy jesteś Ty, drogi użytkowniku, bez Ciebie nie byłoby tego forum, bez Ciebie moja firma by nie funkcjonowała, bez Ciebie nie byłoby tego tematu z życzeniami. Dlatego dziękuje każdemu z osobna i wszystkim na raz: Dziękuję, że tu jesteś i dajesz nam te wspaniałe możliwości

I każdy kto będzie twierdził, że admin jest ważniejszy od użytkownika jest w strasznym błędzie. Wystarczy na to spojrzeć logicznie: bez użytkowników, nie ma czym administrować
Co do niektórych ludzi to zastanawiam się ile nienawiści i zazdrości człowiek może zmieścić w swoim ciele, zanim ona rozerwie go od środka. Skoro uważasz, że to jest dobre dla Ciebie, to krocz dalej tą drogą, w końcu sam wiesz co jest najlepsze dla Ciebie