Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Bank - bo o niego tutaj sie rozchodzi ... i niby co kazdy, ktory powiedzial TAK by tam 3mal hmmm?? Katane? Kilof? MLW? Ogarnijcie sie czasem i zastanowcie co za bzdury wypisujecie ...
|
Nie bank a depo. Bank jest tylko do trzymania pieniedzy. Glupotą byloby gdyby do banku kilofy wrzucac. Wyobrazcie sobie w realu jak idziesz powiedzmy do citibanku i prosisz o przechowanie kilofu -.- Totalnie by to popsulo realizm gry. Powinny byc po prostu zwykle skrzynki depotowe takie jak na mainie. Mowisz ze nie ma co trzymac w depo? To dlaczego ja musze sobie robic osobne konto z 20 charami pelnymi itemkow i na mc przerzucać przy stolikach w trade roomie? -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Mi osobiscie brakuje 2 rzeczy: Profesji i uzywania magii (w koncu Rookgaard powinien byc miejscem, gdzie powinno sie skubnac kazdego po trochu czyz nie?)
|
Profesja = NIE. Kategoryczne nie dla profesji na rooku gdyz wtedy "rookstayerzy" stracili by swoj prestiż bo hordy noobów wiedzac o tym ze jest taka profesja zostawalaby na rooku. Wiec to glupota i jestem na nie.
Magia = TAK! Od dawna nie rozumiem dlaczego na rooku jest pokazane jak byc knightem (katana) i paladynem (luk) a nie jest pokazane jak byc sorcem i drutem? Przez to pozniej wiecej osob wybiera knighta bo juz wie jak bedzie walczylo i woli nie isc w ciemno i dlatego pozniej jest tak glupio ze mamy 50% knightow w tibii -.-