Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2007, 18:32   #6003
Donatan
Użytkownik Forum

Donatan's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice

Stan: Na Emeryturze
Imię: Don Crown
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Send a message via Skype™ to Donatan
Domyślny

Cytuj:
Okropny jesteś , pozatym niedorajda to raczej Cie zrobiła i rano do szkoły budzi i to nie ja dalem sie okraść , ale mój kolega 73 ek ze Szwecji pozrdawiam całą "Guildie Niesmiertelnych Pozerów " ,,i,, ssij to
2 rzeczy są wyznacznikami żałosności kontrrozmówcy - pierwsza to użycie opcji Ignore player online, natomiast druga, to wjazd na rodziców, bez znaczenia gdzie Przykrym faktem jest, że tylko tak potrafisz kogoś obrazić, choć w moim przypadku masz mentalnego ignora na wszelakie bluzgi w kierunku moim bądź mojej rodziny Naturalnie to Twoja indywidualna decyzja, w którą stronę chcesz podążać. Czasami człowiek jest takim tumanem, że nie przegadasz mu, a co za tym idzie - będzie się trzymał własnych, niejednokrotnie ułomnych, ideałów.

Co do pozdrowień - śmierdzą trzema kilogramami sarkazmu, więc sobie oszczędź wysiłku Oceniaj nas jak chcesz, Konstytucja gwarantuje wolność słowa, ale pamiętaj, że łatwo przekroczyć tę cieniutką granicę, która oddziela nonkonformistyczne wyrażanie własnego zdania od najnędzniejszej w świecie próbie obrażenia kogoś.

Btw, zdjęć się nie cytuje

@Voldusd

A cóż to, gdzie nowy owner Kaninena zgubił swego wiernego Polluxa? Ja również miałem obiecany hunt i co? Raz usiłowali mnie ubić na podwójnym respie draga... Śmiech na sali

Cytuj:
16:30 Kaninen Castor [147]: more polaks to kill
Gratuluję znajomości języka angielskiego, każdy wie, że prawidłowa nazwa obywateli Polski brzmi "Poles" (w liczbie mnogiej naturalnie).

Życzę powodzenia
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight.
12:19 Kajaza [86]: ftw?
12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales?
12:19 Kajaza [86]: X_x
Donatan jest offline   Odpowiedz z Cytatem