Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafix17
@jed
Zeby komentowac posta najpierw go dokladnie przeczytaj  "Napewno gdyby powrocili na Saphire starzy gracze i ci co wbili tu 50+lvl" czy twoim zdaniem mowie tu tylko o armi 50lvl?Czy na Saphirze graja/grali tylko 50lvl? I chodzi mi o to, ze jakby wrocili oni na Saphire to bysmy mieli ogromna przewage liczebna -.- bo sam mam wileu znajomych, ktorzy odeszli stad. I jakbys nie rozumial tez dalszej tresci mojego poprzedniego posta to jestem w nim steptycznie nastawiony do wojny i zdaje sobie sprawe, ze nawet jesli byla by wojna to ciezko byloby ja wygrac z tak zorganizowanymi szwedami...
A i jeszcze jak ty masz takie duze pojecie o wojnie to prosze rzuc jakis pomysl na temat "jak ratowac Saphire"
Teraz jesli chodzi o ten kawalek w odp. dla arada
2# Przede wszystkim taktyka, a nie "armia 50lv, która daje Wam dużą przewagę".
Kiedy to przeczytalem to doszedlem do tego, ze Ty wogole nie umiesz czytac o.O, bo prosze przytocz mi fragmnet, w ktorym mowie, ze wygramy majac armie samych 50 lvl, ktorzy rzuca sie na np. nobza i zaczna bic? W jakim twoim zdaniem jezyku napisalem w moim poscie, ze "i zeby wygrac wtedy taka wojne nie wystarczy tylko jeden frag, a trzeba by planowac wszystko z wyprzedzieniem", ze nie zrozumiales, ze pisze tu o koniecznosci planowania wszystkiego z wyprzedzeniem?
Wiec prosze zanim komentujesz jakiegos posta przeczytaj go dokladnie ..i zrozum go, a jesli masz z tym problemy to lepiej nie komentuj 
|
Skoro już prawisz te swoje mądrości, to chociaż pisz poprawnie. Ponadto przewaga liczebna gówno daje, wierz mi. Tutaj wystarczy 20 osób na 90-100+, którzy znają się na rzeczy, ufają sobie i nie srają w gacie podczas bitwy.
To Twoje planowanie wszystkiego z wyprzedzeniem to też takie gadanie... Co chcesz zaplanować? Pięć bitew w przyszłości? A jak już będziesz miał wszystko ułożone i coś pójdzie nie tak, to co? Obsrasz się i w nogi? Ludzie, którzy mają 50+lv nic nie zdziałają. Większą nadzieję pokładałbym raczej w starych graczach i tych którzy obecnie mają w miarę dobre chary. Tyle, że potrzebowalibyście jeszcze jakiegoś OTSa, żeby na nim wszystko przećwiczyć.