Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2007, 20:03   #881
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez darushu Pokaż post
Przy braku ludzi... gwarantuje Ci ponad 6k expa/h.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111 Pokaż post
Udajesz wielkiego "pro" a nawet nie wiesz o tym ze szybkosc expa zalezy w 90% od ilosci graczy na serwerze (nie w jaskini).
Tak wiem to... ale nie jest to czynnikiem, ktory moze tak bardzo obnizyc ilosc expa na godzine. Sam gram na dosc opustoszalym serverze gdzie w godzinach szczytu jest do 400 graczy, ogólnie... gdzie na wspomnianej przez Ciebie: Dolerze i Infernie jest podobnie.

Cytuj:
Zycze powodzenia w robieniu tego twojego "6k/h" na infernie lub dolerze gdzie gra po 100 osob w ciagu dnia.
Mam rozumiec ze na Rooku? Bo jesli nie to na Dolerze i Infernie masz po 400 osob teraz online.

Cytuj:
Nie mowie o zrobieniu 6k w ciagu pierwszej godziny expienia na pelnym respawnie lecz w ciagu drugiej i kazdej nastepnej...
A co tu respawn ma do rzeczy? Całą rundke pokonuje w 15 minut zgarniając ok. 1.5k expa. 1h = 6k+
- poison cave przeczesuje w 8 minut... po czym cale 7 minut respawn ma czas sie odrodzic.
- snake ok. póltora minuty. po czym okolo 13 minut maja czas zeby sie zrespić.
- wasp tower w 2 minuty... również 13 minut na odrodzenie.
(o ile nikt niewybije tego przed Tobą).

Z czego bede mogl spokojnie 4 rundki pokonac...

Co do nastepnych godzin to wez pod uwage ze malo kto Ci bedzie non-stop przez niewiadomo ile godzin expic takim samym tempem... mnie po 3-4h juz ku%&*ca bierze.
I nie opowiadaj mi ze na Twojej Infernie czy Dolerze potwory sie respia w godzine...

Podsumując.
Jak juz ma cos byc czynnikiem. To tylko i wylącznie skille...
Wiadomo ze na 10 levelu nie zrobisz 6k/h...
Niestety wydaje mi sie ze jestes w bledzie... i po tym co napisales, sam moge powiedzieć że:
Cytuj:
Udajesz wielkiego "pro"

Pozdrawiam
Darushu.

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!

Ostatnio edytowany przez darushu - 10-08-2007 o 20:08.
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.