Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafix17
Szczerze to nie che mi sie klocic na tym forum z osobami, ktore prawdopodobnie nie graja wcale na tym serwerze (chodzi o jed) . Wole wiecej robic niz gadac i krytykowac, a mam z kim bic szwedow czego dzisiaj mozna bylo zobaczyc dowody w ab ;] i sa to lvl od 31 do 60+ . Pewnien szwed 68 sorc z rs'em cchial mnei dzisiaj ubic straszyl itp. wieeczorekiem zebralismy ekipe i koles od chwili gdy tylko nabil pz zyl moze 10sec?
BIG GZ for Asardus ;] i calego Ab'Team 
Ace Dorin zginal smiercia tragiczna ale dzielnie walczyl  (31rp i nie sral w gacie przed 68 sorcem -.-)
|
Noo cooo Ty?! No to rzeczywiście jest czym się chwalić! Brawo brawo! Co do rzekomych kłótni. Ja się nie kłócę. Szkoda, że nie potrafisz dostrzec różnicy między gorącą dyskusją a kłótnią.
Według Ciebie to, że nie gram na Saphirze oznacza, iż nie mam prawa się wypowiadać na temat panującej tam sytuacji politycznej? Po to jest forum, aby przedstawiać swoje zdanie na dany temat.
Przy okazji... Co chciałeś udowodnić opisując tą morderczą bitwę w Ab'Dendriel? Pokazałeś jaki jesteś potężny i jak wiele możesz zdziałać... To teraz ruszaj na pole bitwy.
Co do mojej gry na Saphirze... Mam tam wyższy lv od Ciebie, synku.
@Edit:
Old Order of Banor to Polska gildia?