Temat: Serwer Guardia Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2007, 00:26   #961
Joson*)
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: MAJA!!!!
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Haj Kłaliti
Świat: Gwardja
Poziom: 150
Skille: 101
Poziom mag.: 26
Domyślny

Powiem tak dzidzius. Kiedys jak utrzymywalismy jeszcze ten server przy wladzy,ceny i wogle jako Achromatize i Nobles to guardia byla lepsza i temu nikt nie zaprzeczy.Kazdy mial respect do kazdego nie bylo Player:Leave plx a ten ci odpowiada :spierd....

Pozniej na guardi zaczela sie era "czesc kupilem na allegro postac/cash jestem kozak"

Prosty przyklad Kwas.Na poczatku wpozadku wobec wszystkich ,ale pozniej sie rozkozaczyl.
Wiele wiele innych przykladow mozna podawac ale ten akurat kazdy zna.

Jak wiadomo cip soft tylko mysli o noobach to na guardi zapanowala era "czesc mam sorca/druida wbije ci sie na spawn"
Sharowane druidy/sorce wbijaly ci sie na spawny i mogles im op..... las.. ze tak powiem.W miedzy czasie powstawaly gwiazdy na cave bocie (z takich znanych Ytr)

A o tym co tera sie dzieje na guardi to moge powiedziec "Hail Free Style

Wspomniales o cyferkach.Ja osobiscie przeszedlem takie etapy jak gram na guardi. Bicie sie o top (poczatki servera)/pozniej wakacje to spadlem o 150 miejsc/powrot (Wiadomo odpadli ci ktorzym sie server znudzil,bo zawsze tak jest ze ci co na poczatku servera zablysneli to przestaja grac)/ no tera to sie najciekawsze zacznie "Achromatize" caly czas gra pod presja bicie lv'i,wal na wale i te sprawy/ teraz rozczarowanie pol gildi sprzedalo postacie Kagar,Razorekor.Wiadomo byly pretensje bo postacie byly sharowane (chyba) nie smiac sie no i commander mi okradl chatke z wszystkiego (pamietam ten dzien doskonale loglem sie chatka pusta,pozniej telefon ze oblalem klase ale co tam zycie plynie dalej i zaskoczenie Gdy alli chcial mi wszystko oddac co stracylem byle grac dalej.Odmowilem)/pozniej byly wakacje to tez nic nie logowalem/Wakacje sie skonczyly wbilem 3 lv i poszedlem na solere i po 3 tygodniach wrocilem na guardie zamulajac i wogle./Pewnego dnia zagadal do mnie Wyb.Czy nie chce isc na poi.Poszedlem,zrobilem,testowalem kusze przez niecaly tydzien wbijajac 102 lv i przestalem grac ta postacia/Ten etap uwazam za najdziwniejszy bo wziolem sie za no mozna powiedizec No Life'owanie.Pobijanie swoich rekordow./a tera sami wiecie jak jest KMB!

Dzidzius pamietasz jak cie tera zwalowali?chcialem ci dac gs'a ?chcialem.
Lubielismy sie ? zapewne nie.

Gra robi Fun jak ma sie przyjaciol.
Dzidzius jezeli miales przyjaciol to zapewne wrocisz,a jesli miales same tzw. PSY ANCA to nie.

aa tak dla wszystkich wyjasnienie.

Pies anca=Taki co to sobie myslal "a z tym bd trzymal on jest fajny" Pomimo ze wszystkich uswiadamialem ze Tepic zydostwo trzeba,to NIE! on jest fajny i wogle ,a gdy po PoI sie przekonali to wiece oooo ten mial racje ooo Tak tak Pieski anca I co tera? tutaj dupe lize tam zaprzeczy?
przepraszam cie bardzo aniele drogi

Gz Adv. I wogle zeby post byl regulaminowy aa ss tez sie przyda to w8.

/Maya Skajlord
Joson*) jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.