Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2007, 03:26   #30
Infek44
Użytkownik forum

Infek44's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2007
Lokacja: Szczecinek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wuntana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom: 72
Skille: 79/70
Poziom mag.: 7
Infek44 ma numer GG 9543938
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hugo Pokaż post
Co do waszej kłutni, kto jest lepszy, a kto był:
- nie można porównywać czasów, za których pkował siejnik team a w jakich pkujecie wy
- nie można porównywać waszych akcji (siejniki zabijali wszystkich 30+ którzy weszli w bramy kazz, dlatego nikt tam nie chodził , a how we do zabijają tylko wybrane osoby, robią masslogi itp, a to zupełnie inny styl działania)
- poza wami było też kilka innych grup pekujących na elysii (no na przykład virtualiz, którzy może i nie zabili żadnego true h lvla, ale za to wyjebali wszystkich 20 - 70 lvle z Ab.

I przestańcie opowiadać głupoty, że ten jest lepszy a ten nie.

btw.
Wuntana pamiętasz jakie combo na mnie raz robiłeś ze skarpetą? Ubiłem wam kumpla jakiegoś chyba i stałem pod dp na noobie (Inilta'Solaro - 33 ms) a tu mort hur + sd od was .
Ale na szczęście walnąłem utamke i wszystko skończyło się dobrze - chyba mogę się jako jeden z nielicznych pochwalić, że Wuntana nie dał rady mnie zabić

Pozdro i ciśnijcie z nimi, bo WRI trzeba wytępić.

Co to Twojej opini na temat innych grup pekujących Virtualiz to jest nasz stary skład [ Ja = Vanuagi Interium ] + My rl + Firiux Tanaka Damek i Galfon
Jeżeli nie wierzysz moge odkryć Vanuagiego na koncie Wuntany.
@ Mówisz, że Siejniki opanowali Kazo, może i tak ale to tak czy siak najmniej przydatne miasto dla wyższych lvli [ co mają dwarvenki sprzedawać?] Bynajmnij my opanowaliśmy wszystko miasta na FACC, kazdy kupujący\sprzedający podrózując za handlem zawsze pisze ' Only Boat ' chyba coś w tym jest, ze wszystkie H lvle boją się podrózowac uliczkami Venore w wolnym tempie podziwiając zacne chatki, jeżeli idą, to na Haste i z utamo )
Infek44 jest offline   Odpowiedz z Cytatem