Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2007, 09:33   #41
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
Jorg Bruce ma numer GG 1254840
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vns.rlz Pokaż post
traci haste addony i robienie boltow nic pozatym
Ejj.. weś może z tąd idź i nie wracaj.. To wkońcu po co jest ten pacc jak pallek nic nie traci. Chyba tylko WY! tak uważacie że pacc mało daje bo nie macie pacca jak byście mieli to byłoby O TAAK PACC R0XX PACC!! PACC!! wg. mnie poprostu zazdrość =] Ja uważam ze pacc wiele daje bo sam go mam kupiłem odrazu na 180 dniów xD I wiem że na pacu nie ma zmuły tutaj przejde sie na żółwie tutaj jakiś queścik jakis addonik ZAWSZE JEST CO ROBIĆ =] No właśnie byłem na d lair duużo razy i tam było pozajmowane na 3-4 dni a na mniejszym cavie na 2-3 dni więc o co chodzi ?? a jak jeszcze grasz na pvp i przyszedłeś 60~ palkiem to jakis PA cie pogoni i wogle nie poexpisz.. co do MT to nie wiem bo tam nie huncilem OF, to jest fajne miejsce ale ja tam na 45 lvlu moim byłym palkiem miałem waste i to większy :| A teraz przykład 100 lvl bez pacca co on bedzie robił pujdzie sobie na poh rozwalać gsy które dają 800 exp i tam rzadko kiedy coś spotka.. żal.br albo może d lair na non pvp on tam malo co ubije .. ale na pvp to tam może kogoś pogonic dajmy na to tego 60 lvla ;p no ale też exp nie jest wyśmienity.. nie lepiej skoczyć np. na edron jakiś quescik wykonać sobie statkiem poplywać nawet dla zabawy to jest napewno lepsze niż expienie na pohu i rozwalenie kilku gsów (i to na farcie) bo duuużo ludzi siedzi na pohu ! a d lair no jak bedzie 1 caly cave dla Ciebie to bedzie spoksik expowisko ale to tylko 1 przykład.. a na paccu jest ich więcej o wiele więcej! Takie jest moje zdanie BEZ PACCA TO NIE GRA!! poprostu bez pacca jest zmula!!!

2 PAC rest in peace[*]
Jorg Bruce jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.