Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iks.de
Nie brazylijska, ale jest pare polakow.
Co do tego 68 sorca... asardus sam nie zabił go choc tak jest na stronce i gdyby mnie zaatakowal to ... i tak ja zabralem loot z niego a był obfity. ;d
@jed:
Moża wiedzieć jaki masz nick? Może priv? 
|
Pamiętam Cię Arad.

O ile się nie mylę to z rok, może dwa lata temu poznaliśmy się właśnie na forum. Nick podam na priv.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shandowsky
Na wojnę jest o wiele za wcześnie
Ja gram tu 3-4 dni mam obecnie 25 lvl.
By rozwalić szwedów wystarczyło by 15 aktywnych 80+lvlowcow. Aktywnych - takich co by przynajmniej 7h dziennie na vencie siedzieli i byli rdy na massloga etc. A ile tu jest 80+ polakow ? 3? 4? Expic nie umiecie i tyle. Co z tego ze macie hunty ? Idzcie gdzies postawcie nooba przed expem gdzies zeby w razie jakby po was biegli, wiedzielibysice o tym i zdozyli dac loga. Mnie na wojnie masslogowali 5 razy, a bylo ich wiecej niz tu i lepiej wyszkoleni. Na tym serwerze jest tylko kilku aktywnych swe. Zbierzcie ekipe 30 osob, pgujcie, lizac im dupe, udajac obcokrajowcow, dobijcie jakos te 100+ xD i wtedy jazda xD Obierzemy Dominatora i on bedzie nami kierował xD Po pierwsze jak myslicie o wojnie to trzeba miec amunicje. Tak wiec taki Rycerz arth niech nie traic tu czasu na pisanie tylko robi gdzies pg, Seba niech nie narzeka tylko zmieni neta, niehc jacys wasi rl zaczna tu grac i razem damy rade xD
|
Jak myślisz? Co zrobi 15 kolesi na 80+ takiemu Nobztrakowi albo Forcee Mobergowi? Złapią go w trapa? Ooo... I co potem? Będą tłukli Forcee'go w trapie, a magowie ich jeden po drugim wytłuką.
Jak już chcesz myśleć o wygrywaniu to mówmy raczej o 15 zgranych kolesiach, którzy maja 100-110+. Osoby 80-90+ mogą jako support robić, ale nie jako główna siła ofensywna. ;]
A lv mam 66...