Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2007, 14:56   #30
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
Domyślny

Witam wszystkich. Wezcie sie Aristrocracy za robote bo to co widze to zal mi tyleczek sciska. Jak to mozna 36:1 dostawac? Przeciez to jest zalosne.
Ogladalem battle jak wylecieliscie z carlin w strone ab. Brak mi slow... Wulf to jest wogole smieszny czlowiek, 25 assassin star kisil w bp i ani 1 nie wystrzelil, 5 ssa mial... prawde mowiac zanim padl mogl wszystkie runy wykorzystac. 0 zgrania na battle bylo bo wulf biegal i walil ze spirek jakis sorcow, moze myslal ze solo da rady <wow> :-)
Pamietacie jak kiedys bylo sd combo? Za niedlugo ludzie beda odliczac na ventrilo zeby zaznaczac atk i zeby combo z tych assassin star lecialo. wkoncu to jest teraz najlepszy speccial palladyna pomyscie o tym. Gadalem z realami z Arcy, chlopaczki zwalaja na to ze przeciwnik jest za mocny, albo ze maja za malo shotterow. Skoro tak to odrazu wyplacajcie sie Dochodza mnie pogloski ze chlopaczkow z Duskinesss postacie i dowodctwo idzie. Hahaha widzialem wlasnie jak dowodzili na tym battle co pisalem........

Pozdrawiam i zycze powodzenia naprawde... szkoda taka wojne zmarnowac.