Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2007, 16:15   #12
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Ja wiem Korek, że w porównaniu z takim FS'em pod względem realizmu IŁ ssie, ale mimo wszystko pyka się całkiem przyjemnie. Mimo tego, że dwa Pe-2 stanowią zaporę nie do przejścia, a 3 to już równowartość paru combat boxów. Mimo tego, że Oleg standardowo faworyzuje ruskich. Mimo tego, że ktoś po prostu zapomniał zrobić przełącznika 'amerykański 13-latek/normalny gracz z mózgiem'. Mimo tego, gra się całkiem sympatycznie, a w temacie IIWŚ ciężko znaleźć jednak jakąś porządną grę, musisz przyznać. Niby jest Iłek 1946, ale z nim to w ogóle nie miałem styczności. Nie wiem nawet jak tam BoB2. Siłą rzeczy, jedynym sensownym 'graczem' na tym rynku jest właśnie IŁ. A jak się nie ma, co się lubi...

A że panele są głównie dla 'latających autobusów' to raczej się domyślam. Jeszcze nigdy nie widziałem gościa, który latałby np. w FB-ku Mesiem z takim panelem ;p Max co widziałem, to ludzi z Cougarami, a i to już uważam za lekkie szaleństwo. Cóż, kwestia gustu.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem