Temat: Subkultury.
Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2007, 18:36   #13
Nelanther
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bisclavert
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 71
Nelanther ma numer GG 8522761
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korektor Pokaż post
Jestem spod gatunku Emo. Rodzina - metale. Gromada - samobójcy. Rząd - ssaki. Nazwa łacińska mojego gatunku - "smutnix elegancios"
ehh ty jestes poprostu zalosny : |, no ale to juz nie moj problem.

a co do tematu, zalezy jak spojrzec na to czy ktos nalezy do danej subkultury, mam sie wypowiadac ze wzgledu na przekonania, styl ubioru czy sluchanej muzyki?

na tym forum moze lepiej nie wypowiadac otwarcie ze slucha sie metalu czy muzyki pokrewnej, bo nasza metal militia jako pierwsza poszla na odstrzal, a w dodatku moje konto >De'sH< do tej pory jest zbanowane. Zycie.

no ale jesli juz wybierac to na tym forum moge byc antydromowcem, poniewaz wszystkie dromy to prety - .-.

a powaznie, podzial na subkultury moim zdaniem jest beznadziejny, ktos kto mowi ze slucha tylko i wylacznie jednego gatunku jest strasznie ograniczony, ja sam ostatnio natchnienie czerpie z roznych zrodel : P.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korektor Pokaż post
@up,
Wg mnie tru metale, hiphopowcy i tekno maniacy mogą istnieć, ale niech nie przekraczają granic swojej dzielnicy. Może teraz spełnię marzenia Milana o tym temacie ^^
czemu ty tu dalej jestes : |?
01:58:45 Gufat : ja jeztem trzeźwty tylkjoo T się mnie czepiasz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DratrisDxx
Idz weź łopate z domu daj mamie, mama da ci cukierka którego trzeba włożyć do kibla a po chwili dostaniesz teleportacje do NPC od bogody i jak dasz mu 1k to będzie padał śnieg. Pozatym u mnie w kołobrzegu jest śnieg ;P
Nelanther jest offline   Odpowiedz z Cytatem