12-08-2007, 00:55
|
|
Guest
|
W tv troche przesadzaja z tibia poniewaz jest wiele innych tematow . a co do pani psycholog to wydaje mi sie ze mozemy mowic na nia jak chcemy a to juz zalezy od teog jak jakas osoba jest wychowana.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon
A dlaczego kogos ma to bolec? o0
A dlaczego tak nie moze mowic? Poki co zyjemy w kraju, gdzie nie ma cenzury, wiec moze wyrazac wlasne zdanie. Dla mnie ona jest glupia, bo prawdziwy psycholog przygotujowuje sie do swojej pracy, a ona tego nie zrobila.
To jest niewiedza czy klamstwo, Dorosly Mistrzu, Ktory Nie Umie Pisac Poprawnie?
Nie w 80%! W 79.6%!!!!!1111oneone. Jakis dowod?
8h snu + 8 godzin w szkole + 12h przed kompem = 16 + 12 = 28h. A ja myslalem, ze doba ma tylko 24h :/
Tak, a na nowych serverach po 2-3 miesiacach jest kilka postaci z praktycznie najlepszym mozliwym eq + 100< lvl + super skille. Twoja teoria idzie w piach?
No skoro mamy TAK zwalczac, jak to robi Szanowna Pani Psycholog, napiszmy artykul o papierosach, ktore sie same zapalaja (zeby wciagnac nas w nalog!), o ojcach z biednych rodzin, ktorzy ZAWSZE bija dzieci i zony, o ksiezach, ktorzy maltretuja chlopcow.
|
|
|
|