Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2007, 08:02   #17
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
W Iła super się gra jeśli chodzi o odczucie wysokości. Tam patrząc z widoku zewnętrznego, bądź przechylając drążek w dół, można nie patrząc na wyspecjalizowany barometr zwany wysokościomierzem ( xP ) określić na jakiej wysokości się znajduję. Spróbuj pograć też w wysłużonego już EAW. Albo Combat Ace czy jakoś tak. Są to dobre gry, w które jakoś już nie gram. Wciągnęła mnie magia poproszenia o start i uzyskania go od żywego człowieka -że tak powiem xP.
Dlatego mówie, de gustibus. Kiedyś próbowałem grać w FS'a, ale nie podobało mi się to wszystko. W simy suszarek np. LOMAC też za długo nie grałem, bo to nie moje klimaty. Do IŁka już jestem tak przywiązany, że nie mam zamiaru się na razie na nic innego przesiadać. Przynajmniej do czasu, aż sobie zmodernizuje kompa ;p

Btw., co do tych MiGów, to rozumiem, że panele do suszarek? W sumie zdziwiłbym się, gdybym zobaczył panel do jakiegoś drugowojennego MiGa ;p
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem