Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2007, 10:18   #45
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stanley Pokaż post
No wiesz zalezy na jakim poziomie jestes w tibi bo ja np na 70levie musze byc gotowy ze ktos chce mnie zabic i wogule ja sadze ze to nie jest dobra gra dla tak młodego gracza dlatego udzielam sie waszego zdania narazie dostaje albo niejasne pytania albo dowcipy
No to pozwol ze ja wyraze swoje zdanie na ten temat. Otoz moim zdaniem tibia jest w sam raz grą dla tak mlodego czlowieka gdyz nie wymaga praktycznie zadnych zdolnosci manualnych ani intelektualnych. Żeby osiągnać sukces w tibii wystarczy codziennie grać w nią 8 godzin. Tibia to gra tak zalosnie prymitywna ze nawet nie wymaga znajomosci czytania i pisania a tym bardziej jezyka polskiego. Nawet pierwsza gra (platformowka) w jaka zagralem w wieku bodajże 8 lat (The Adventures of Lomax) jest trudniejsza od tibii. Zaloze sie ze zaden z tych tibijczykow siedzacych codziennie po 8 godzin na expie nie bylby w stanie w jakiejkolwiek fifie wygrac na poziomie "World Class" meczu w ciągu 90 minut. Nie bajeruj mnie ze na 70 lvlu jest trudniej bo mialem 90 lvl ale zrezygnowalem z tej gry jak zobaczylem jakie to g*wno. Jest tak samo jak na 8 lvl. Wystarczy tylko trzymac hotkey od leczenia. Obecnie, sfrustrowany prostotą tibii, postanowiłem robić graczy expiących po 8 godzin dziennie w ch*ja i sciagnalem sobie bota ktorym sam mi lvl wbija na rookstayera z podpisu a ja w tym czasie sobie gram w inne lepsze gry. Jesli chodzi o tibie to dla mnie osobiscie jedyny sens tej gry widze w swiatach pvp-enfo bo tam potrzeba choc troche umiejetnosci zeby sie wybic a nie tylko glupie "exori vis spam" jak na zwyklym pvp albo tym bardziej non-pvp.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 12-08-2007 o 10:28.
piotrek26111 jest offline