Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stanley
No wiesz zalezy na jakim poziomie jestes w tibi bo ja np na 70levie musze byc gotowy ze ktos chce mnie zabic i wogule ja sadze ze to nie jest dobra gra dla tak młodego gracza dlatego udzielam sie waszego zdania narazie dostaje albo niejasne pytania albo dowcipy
|
No to pozwol ze ja wyraze swoje zdanie na ten temat. Otoz moim zdaniem tibia jest w sam raz grą dla tak mlodego czlowieka gdyz nie wymaga praktycznie zadnych zdolnosci manualnych ani intelektualnych. Żeby osiągnać sukces w tibii wystarczy codziennie grać w nią 8 godzin. Tibia to gra tak zalosnie prymitywna ze nawet nie wymaga znajomosci czytania i pisania a tym bardziej jezyka polskiego. Nawet pierwsza gra (platformowka) w jaka zagralem w wieku bodajże 8 lat (The Adventures of Lomax) jest trudniejsza od tibii. Zaloze sie ze zaden z tych tibijczykow siedzacych codziennie po 8 godzin na expie nie bylby w stanie w jakiejkolwiek fifie wygrac na poziomie "World Class" meczu w ciągu 90 minut. Nie bajeruj mnie ze na 70 lvlu jest trudniej bo mialem 90 lvl ale zrezygnowalem z tej gry jak zobaczylem jakie to g*wno. Jest tak samo jak na 8 lvl. Wystarczy tylko trzymac hotkey od leczenia. Obecnie, sfrustrowany prostotą tibii, postanowiłem robić graczy expiących po 8 godzin dziennie w ch*ja i sciagnalem sobie bota ktorym sam mi lvl wbija na rookstayera z podpisu a ja w tym czasie sobie gram w inne lepsze gry. Jesli chodzi o tibie to dla mnie osobiscie jedyny sens tej gry widze w swiatach pvp-enfo bo tam potrzeba choc troche umiejetnosci zeby sie wybic a nie tylko glupie "exori vis spam" jak na zwyklym pvp albo tym bardziej non-pvp.