jesli to twoj drugi fake to jest dosc dobry, masz jeszcze czas na zdobycie doswiadczenia
co do plusow i minusow to zgadzam sie z prawie wszystkimi przedmowcami, wiec nie bede powtarzac
mam jednak wielki problem, taki na miare XXI w., chodzi mi o wybor zony dla tego krola, nie chce byc wredna, ale zwiazanie sie z kims na zawsze, co znaczy bardzo, bardzo dlugo, to metoda na najpiekniejsza facjate raczej sie nie sprawdza, ale to tylko moja opinia
teraz dam ci czlowieku rade, ktora polozy kres niekonktsruktywnym wypowiedziom niektorych forumowiczow: kiedy nie masz ochoty na dekorowanie calych pomieszczen zamku, ktore sa u ciebie rzeczywiscie obszerne, oraz nie masz kasy na dekoratora, to zmniejsz kadr i nie koncz scian, tak zebys pokazywal tylko fragment pomieszczenia, w koncu fake 320 na 320 pixeli latwiej jest zapelnic
moze rada jest oczywista, ale jedyna, ktora moze ci pomoc, jesli nie chcesz pozbywac sie kochanego lenistwa
powodzenia w dalszych czesciach, bo moze fabula na reszcie sie porzadnie rozkreci