Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
szkolny'uczen tj. lelek
nie oklamujmy wszystkich napsizmy wkoncu prawde
ok wytlumacze wam all lelek głowny owner dal pasy napoczatku witusowi ...ktory expil dobrze lecz potem u wiusia szkolnym expil rowniez frak jego kolega potem frank expil w domu bo dostal pasy byl 3 ovnerem   nastepnie szkolnt dal passy swojemu przyjacielowi "madkowi" brawo zdobycia 4 ownera  
natsepnie frank chial napisac na priv do kumpla ze kupi pacc lecz nieudolnie napisal na tarde i co  ban ;/  lelek byslal co zrobic chcial skonczyc grac lecz jest uzalezniony i nie udalo mu sie(wiec napisal na forum ze mial hacka....) wrucil do gry wywali franka z shara na tydzien ... nastepnie cos nieslzo im z expieniem wiec dali do shara 5 ovnera "antosia" najwiekszego dałna lecz jak sam lelek mowi expi dobrze ....
sorki za bledy jestem z lekka wciety
btw 2 dedy szkolnego byly z winny witusia a jeden z winy lelka ktory na hydrach tesowal skrypta ng .. i mu sie zwiesila tibia
skad to wiem jestem jego rl friends moge dac ss'y z gadu gadu pozdro lelek xd
|
Sorry Mariusz lecz nie mam ng tylko TA
Piłeś - nie pisz
Hero pare dni temu
Dwa deady mojego rl frienda, Witusia:

Skończcie offtop bo nam temat zamkną
Skillowanie "na TA":

@Paior
5 ownerów, jesteś pewny? Awer ilu miał? Wątpię, żeby 5 ownerów grało po tak mało i wbijało po 200k expa :O Gram swoje, nie obchodzi mnie to co ty myślisz o tej grze, nie musisz tutaj pisać takich farmazonów skoro wszystko możesz mi powiedzieć w rl.
Cytuj:
paior 23:02:30
lelek wiedz
paior 23:02:30
ze ja to robie tylko dlaciebie
paior 23:02:31
sprzedak to hujstwo
|
Więc wszystko jasne.