Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2007, 23:41   #2024
michalll
Użytkownik Forum

michalll's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz

Imię: Sold.
Profesja: Elite Knight
Gildia: allegro
Świat: Candia
Poziom: 137
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
szkolny'uczen tj. lelek
nie oklamujmy wszystkich napsizmy wkoncu prawde

ok wytlumacze wam all lelek głowny owner dal pasy napoczatku witusowi ...ktory expil dobrze lecz potem u wiusia szkolnym expil rowniez frak jego kolega potem frank expil w domu bo dostal pasy byl 3 ovnerem nastepnie szkolnt dal passy swojemu przyjacielowi "madkowi" brawo zdobycia 4 ownera
natsepnie frank chial napisac na priv do kumpla ze kupi pacc lecz nieudolnie napisal na tarde i co ban ;/ lelek byslal co zrobic chcial skonczyc grac lecz jest uzalezniony i nie udalo mu sie(wiec napisal na forum ze mial hacka....) wrucil do gry wywali franka z shara na tydzien ... nastepnie cos nieslzo im z expieniem wiec dali do shara 5 ovnera "antosia" najwiekszego dałna lecz jak sam lelek mowi expi dobrze ....
sorki za bledy jestem z lekka wciety

btw 2 dedy szkolnego byly z winny witusia a jeden z winy lelka ktory na hydrach tesowal skrypta ng .. i mu sie zwiesila tibia

skad to wiem jestem jego rl friends moge dac ss'y z gadu gadu pozdro lelek xd
Sorry Mariusz lecz nie mam ng tylko TA
Piłeś - nie pisz

Hero pare dni temu

Dwa deady mojego rl frienda, Witusia:

Skończcie offtop bo nam temat zamkną
Skillowanie "na TA":

@Paior
5 ownerów, jesteś pewny? Awer ilu miał? Wątpię, żeby 5 ownerów grało po tak mało i wbijało po 200k expa :O Gram swoje, nie obchodzi mnie to co ty myślisz o tej grze, nie musisz tutaj pisać takich farmazonów skoro wszystko możesz mi powiedzieć w rl.
Cytuj:
paior 23:02:30
lelek wiedz
paior 23:02:30
ze ja to robie tylko dlaciebie
paior 23:02:31
sprzedak to hujstwo
Więc wszystko jasne.
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy

Ostatnio edytowany przez michalll - 14-08-2007 o 00:15.
michalll jest offline   Odpowiedz z Cytatem