co do poradnika bardzo dobry,ale gram drutkiem i mam mala propozycje
od 13 lvla pacc może milo expić na larvach w ankh.jest tam szybki resp a można nawed expic do 19+.po 19 polecam już mieć morta i visa wienc jakoś ćwiczymy m lvl do minimalnie 18 jak sie uda to do 22 i wyjazd robimy na scaraby xD.
Taktyka:wbijamy na 'ukryte scarabsy' najlepiej na wshod od ankh (do bramy najbardziej na lewo potem w zdloz moru kierujemy sie na polodnie i tam sa scarabsy,czasami mozna wykopac wejscie do tomba

)wykopyjemy,walimy z rod i staramy sie nieuciekac od scaraba tylko z visa go dobijac...exp taki se ale fajny sposob na zrobienie lvla (wystarczy okolo 150 amny na scaraba zaleznie od tego ajk czensto visa używamy) , wylatuje raczej mało kaskui wienc sierednio sie opyla...ten sposob jest wolny co prawda ale bezpieczniejszy od mount sternum,i niewymaga refleksu,noo jeszcze lagi sie zabardzo na scarabsach nielicza tak wienc w miendzy czasie fajnie jest wskoczyc jak sa lagi.
@topic
10/10 bardzo dobry przejżysty,miło sie czyta

tylko jeszcze dodaj jakies expowiska na pacc (hydry sa,proponuje ankh. d lair bo to ejst warte opisu!!!)
@do modkow
gadam glupoty?usuń posta jak potrzeba,ja to tylko user i staram sie troche udoskonalić poradnik jak mi wyjdzie to wajnie jak nie to chyba niepowinniście sie wstydzić usuwania,przecież niepoto to macie by głopoty i spam ogarniały porzondne forum...
20:40 You advanced to magic level 32.
gratz dla mnie
Hail Pacera
posdro dla : Andix of pacera,sir'sol,marilks,tomy wercetti,bell palker,balkeen puxa,loton damindra,fire druid of pacera,piotrusia pulaskeigo,marcinek knight of pacera,Kaito Yamaro of Pacera,Aloiz...
Hail Pacera,w nas siła!!!
Druid's ROXXX