Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2007, 11:36   #179
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Wreszcie ktos kto madrze gada! Vassek jak najbardziej popieram twoje zdanie. Bo minus Polakow grajacych na tym serwerze jest taki, ze nie potrafimy wierzyc we wlasne sily i to jest moim zdaniem powod dla, ktorego Saphira jest taka jaka jest... :/ Spojrzcie na Szwedow - gildia jakis obszarpancow (noobchary swe) wypowiada wojne tak dobrej gildii jaka jest OOoB i malo tego ubijaja jak widizlaem 2 czlonkow. Nie wiem czy mam racje, ale z tego co wiem to Arad Knight zostal ubity przez wcale nie wysokie lvl, z tego co mi mowil bylo ich 5 ... spojrzcie na to 81ek padl wlasnie od lvl, ktorymi my Polacy dysponujemy i nie mamy tylko 5 takich Polakow, ale jest ich cala rzesza. Nie chodzi mi tu o walke z h lvl ( to zostawmy poteznym gidlia np. OOo , ale o walke np z lvl 70-80, ktorzy jak widzialem ostatnio zaczynaja tez robic PA na Polakach co mnie niesamowicie denerwuje... I co najwazniejsze postacie te maja rs'y I jesli chcielibysmy cos zorganizowac proponuje nie tworzyc zadnej gildii... musimy dzialac z ukrycia.

Jeszce dodam cos dla niedowiarkow w sprawie sily Polakow... wczoraj w Ab'Dendriel Sir Duxx kiedys 72ed (wrog Szwedow ) zaczal pkowac w chwile potem do naszego miasta wpada Vilshion i zaczyna gonic go. Zaraz za nim rusza grupka Polakow i zaczyna Vilshiona bic niektorzy nawet nabija skule ... ja osobiscie nie bilem Vilshiona bo nie mialo to dla mnie sensu. Wiedzialem, ze zaraz wpadna tu jego koledzy ( co oczywiscie sie stalo), lecz moi koledzy (nie wszyscy) dalej nawalili go z sd co ku mojemy zaskoczeniu pomoglo w ucieczce Sir Duxx. Nikt z naszych nie padl, a moalo tego koledzy mi mieli troche za zle, ze nie bilem Vilshiona gdyz kilka razy mial red hp i gdybym ja z pozostalymi nie bijacymi uzyli swoich sd to kto wie moze Vilshion ujrzalby napis "You are ded" Oczywiscie jestem przeciwnikiem takich bitew "na hura", ale zobaczcie ... gdyby bylo nas 5 wiecej i gdybysmy trapneli wejsca do Ab'dendriel ( sa tylko 2 wiec zaden problem) to wtedy kto wie moze Vilshion zbyt pewny swojej sily nie dalby nam rady...??moznaby po takiej akcji schowac sie np w Hellgate a wejscie (chodzi o korytarz) zastawic jakimis 8-15lvl'ami.

I jeszce chcialbym dodac, ze Szwedzi ci, ktorzy robia PA maja jedna bardzo negatywna dla siebie wade - sa bardzo pewni siebie... mysle, ze to wspaniala okazja, zeby to wykorzystac.

Nawet jesli sie nie uda to co nam szkodzi?? Wolicie w bezsilnosci pasc uciekajac przed Szewdami czy pasc walczac o prawa Polakow na Saphirze??

Wiem, ze wielu moze mnie wysmmiac za to, wielu moze sie ze mna nie zgadzac, ale nie do takich oosob skierowany jest moj post. Bo jedyna szansa dla tego serwera nie jest marudzenie, ze 50-60 lvl nie maja szansy przeciwstawic sie szwedzkiemu PA, szansa dla tego serwera jest spora grupa 50-60lvl, ktorzy nie boja sie walki i chca wkoncu cos osiagnac na tym serwerze.
Rafix17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem