Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Radzę się przygotować na takie "niespodzianki" w wykonaniu Arsenalu bo będzie ich znacznie więcej. Teraz tylko czekać na następne spotkania i punkty 
|
Nom tylko Arsenal może się tak męczyć w końcówkach ze średniakami ligi.
Daniel Alves kierunek Londyn
Transfer młodego Brazylijczyka przeciąga się coraz dłużej, dlatego Daniel Alves planuje wziąć sprawy w swoje ręce i grozi strajkiem, aby jego klub zaakceptował w końcu ofertę Chelsea.
Młody boczny obrońca oznajmił już publicznie, że chce skorzystać z szansy dołączenia do The Blues i nalega swój hiszpański klub, aby ten zaakceptował ofertę Chelsea.
Ale prezydent Sevilli Joe Maria Del Nido twierdzi, że oferty Chelsea są zbyt niskie i odrzucił już jedną wartą 22 mln i drugą wartą 24 mln
Daniel nie został powołany na środowy mecz z AEK Ateny, ponieważ występ w Lidze Mistrzów w barwach Sevilli w przypadku transferu wyeliminuje go z gry w tych rozgrywkach dla The Blues.
"Decyzję o nie wystąpieniu w środowym meczu podjąłem ja. Chcę grać w Lidzie Mistrzów dla Chelsea, ponieważ tam mogę sie rozwinąć piłkarsko. " - oznajmił
Widać że klubowi zależy bardziej na kasie niż na rozwoju kariery piłkarza z andaluzji. Chcą oni za prawego obrońce ok 40mln Euro