Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll
honor jest najważniejszy.
Zdrowy rozsądek tutaj rozumiem odejście wszystkich moich qmpli z servera za sprawą bezpodstawnych huntów.
Moim obowiązkiem jest chronić kumpli,którzy byli ze mną w gildiach,pomagali mi,szli za mną na wojny.Teraz mieli kłopoty to niby miałem ich zostawić?.
Druga rzecz,ruszyli Borotha bez najmniejszego powodu,a to mój rl.
Wszelkie próby dogadania się z dpft,pełzły na niczym.Nie wiem jakim cudem można chronić ludzi typu Zin Alin,którzy wykorzystują to że doszli do wojny do dpft,wygralo dpft a Oni robią PA na wszystkich w okól i nie da się im w racjonalny sposób wyjaśnić aby się uspokoili.Takich ludzi trzeba tępić,nie wiem,leczenie kompleksów z rla?
Co On osiągnął poza sharowanym 150lvlem,paroma deadami od swoich na wojnach,uciekaniem na sk warze,wyplacaniem jako jeden z pierwszych?.
Śmieszne bo ja już odchodziłem z tibi,nie chciałem grać,ale los moich znajomych,których większosc znamz rla,nie jest mi obojetny,i jeśli tego wymaga ta sytuacja,pójdę za nimi.I będe starał się wywalczyć dla nich wolnośc.
Hunt Achmeda Assassina-reason?bo zwrócił uwagę na to że Silver Flame nie byłoby takie pewne siebie gdyby nie to że Dpft za nimi stoi.
payment:100k
nie chciał zapłacić,więc dogadal się z Revengersami i zaczął robć massy.
Theos Sunath-hunted raz za bicie jakiegoś noob chara dpft.hunted drugi raz,chyba za to ze zapłacił dpft?bo innego pomysłu nie mam.
Belial Assassin-tu był niezły reason,bo ma outfit achmeda,jak samo nazwisko mówi "assassin" są rodziną tibijską,więc chyba ma prawo mieć taki sam outfit.
Boroth flam-ciekawa sytuacja
Saint Conqueror-j.w.
Calis flam-nazwisko "flam" też niezły reason.
I co?to jak miałem się dogadać z dpft?pisałem pare dni do Belisha na gadu żeby odhuncił Beliala.Dpft chciało wywołać wojnę i ja wywołało.
Ja nie będe zgrywał hojraka,ja porpostu oczekuje odpowiedniego traktowania i szacunku,bo osiągnałem więcej niż większosc tych graczy co robi PA na całej arcani,tylko dlatego bo jest rlem lukiego albo bo udało mu się dojsc do dpft i wygrac wojnę.
jak już powiedziałem życzę powodzenia.
|
Prawda honor najważniejszy! Są tacy co go posiadają i są tacy co tylko o nim słyszeli...
Jedynie mi szkoda Kuby, że młody mu postaĆ spierdo**ł...
Lamus ty sie opanuj przecież na borocie 4 ciśnie a na saint z 3? Troche dziwny jestes bo jak byles w dpft to robiles niezle pa na pohu i nie tylko... a teraz swiety? smieszne.
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ostatnio edytowany przez Ka$z3r - 14-08-2007 o 20:46.
|