Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2007, 02:18   #29
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Weteran Pokaż post
2. Udowodnij ze druid po update nie jest taki zly;] Tak jak to placze wiekszosc.
idz precz, ja chcialem kumplom udowodnic i tylko zmarnowalem ponad 2 tygodnie na zrobienie 43 sorca >.<
Imo jezeli ktos nie jest taka lamką i naprawde lubi postacie magiczne to zostanie przy nich
(nie chodzi o to ze ktos zmienia voc, tylko to ze samemu nie pomysli i napalony od razu zmienia profke bo mu kumple nagadali ze "kina rox")
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zoliax Pokaż post
-Jesteś kolejnym typem porzucającym swoją starą postać, bo "kina rox".(Tak btw skąd te "kina" się wzięło? Ni to podobne do knight(2 wspólne litery?), ni to samo w sobie coś oznacza...)
ja zawsze myslalem ze to BRy tak mowia o.O'

Cytuj:
-Tracisz możliwość bycia orginalnym i nikt nie będzie za Tobą latał: "Łał, to przecież przedstawiciel wymierającej profesji!"
postacie magiczne nigdy nie wymra, chociazby z tego powodu ze jest masa h lvl sorcow, a przeciez malo kto bedzie zostawial 150 msa bo "kina rox"...
wiec nie ma co liczyc na zaden respect

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 15-08-2007 o 02:19.
Piotrek Marycha jest offline   Odpowiedz z Cytatem