Tak apropo saphiry, gram na niej 4 dni (z rookiem) mam 19+lvl knight dosc slabe skille. Chetnie bym dolaczyl do jakiejs polskiej gildi i powalczyl o saphire poniewaz bardzo nie lubie pa czego moglem doswiadczyc na poprzednich swiatach. Level moge wbic dosc szybko i sadze ze moglbym sie przydac na wyzszym lvl-u podczas odbijania Saphiry z rak swe ... (hmm ten post chyba brzmi strasznie =/, jak bym byl jakmis n4bz0r3m , ale tak nie jest =) ) Nick- Axeman'Rafal (hahah wiem ze smieszny bo mialem grac tylko dla pvp z qmplem ale zmienilismy zdanie i gramy normalnie

) (narazie nie mam zamiaru sie wychylac do 60+ lvla bo i tak nic nie zdzialam chyba ze na 20 lvlach ...)
@btw ja tez lodz , tylko ze retkinia =)
@Polacy na Saphirze ... spotkac mozna ich malo albo ze skullem wbitym na rodaku...
ale jak juz ktos wspomnial Ace Dorin ... poznalem go gdy chcialem zrobic WT, ktos tutaj a ja na harmoni, zapytal sie jaki mam nick na harmoni etc. Zostalismy qmplami ... wrazie problemow nie zdazylo mi sie zeby go nie bylo obok mnie ... np Dzis bil mnie na fibuli druid , dalem msg nie minelo 5-7 min i on juz byl a ze druidowi skull zniknal sam go zalaczyl i zabil... =* Gdyby kazdy byl taki jak Ace Dorin , saphira byla by nasza ...