Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
Przecież dla Człowieka z kraju w strefie euro, taki PACC to dwie godziny pracy, i Cip'y nie będą się podkładać tylko dla Polski, ile by kosztował taki PACC... Hmm... 8.33 euro (25, tak?). Śmieszna kwota.
|
O jakim podkładaniu mówisz? Przecież nie chodzi o to żeby obniżyli ceny tylko o to żeby wprowadzili nową opcję. Przypuszczalne powiedzmy, że PACC na 30 dni kosztowałby 8,33 euro. Gdybyśmy chcieli mieć PACC przez 90 dni płacilibyśmy 3 x 8,33 = 24,99 czyli tyle co dotychczas. Nie rozumiem więc co w ten sposób CipSoft traci według Ciebie?
PS. Dla mnie 25 zł wcale nie jest śmieszną kwotą. Patrząc na Twój wiek w profilu wnioskuję, iż pieniądze na PACCa dostajesz od rodziców więc być może dlatego taka kwota Cię śmieszy. Jeśli się mylę to najmocniej przepraszam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chesek
Tak się jakoś przyjęło, że osoby, które piszą takie tematy, i które chcą darmowego, testowego pacca czy też pacc przez sms, to może nie tyle noobki, a dzieci, których rodzice nie pozwalają kupić płatnego konta (nie mówię, że jest tak u Ciebie).
Wątpię żeby cokolwiek kiedyś CipSoft zmienił w paccach. Mogą być droższe albo tansze, ale nie sądzę aby ilość dni była mniejsza i możliwośc kupna przez sms.
Jednak jeśli myślisz inaczej, to napisz topic na tibia.com w proposals, bo tutaj raczej nic nie wskórasz.
|
Przecież ja nigdzie nie napisałem, że chcę PACCa za darmo. Chodzi mi o PACC na mniejszą ilość dni za mniejszą kwotę. Nie rozumiem więc co w tym takiego dziecinnego. Bynajmniej nie proszę rodziców o pieniądze na gry. Jeśli potrzebuję to sam zarabiam.