Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2004, 22:26   #63
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NeriusZ
Ehh Oski Oski ładnie tak kłamać ? Jeshcze nikt z was nie dostał uwagi na reli buahaha.Skręty ? No owshem , ale o kredźie nie wspominaj bo nie urzywasz takich bajerów.Aha i kiedy narysowałeś na tablicy 666 rOx ? Nikt nie narysował bo nikt z naszej klasy nie wie co znaczy r0x oni naffet nie wiedzą co to LoL , a nawet co to Tibia Hehe Ty kłamco i bydlaq
A ty to wróżka Podchalańska? Nie znam gościa, a przynajmniej nie kojarzę. Oświeć. Część (no jakieś 60 %? ) to nie jest u mnie w szkole, ale jest noi sposoby są nie? Miałem pisać tu a tu robi się tak a tak a tam to się robi...
PS. Ja dostałem pałę za to że gadałem (przecież mnie pytał )
PS.2 No cholera kto ty, kto??

EDIT: Dobra Krzychu zmień wiek bo cię wyśmieje 12 lat masz na karku, trudno ci się przyznać?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xaotan
Neriusz i vegefa ziom skręty w tym wieku? (widze że neriusz ma 11 lat i myśle że chodzicie do jednej klasy) ja też mam 11 i nawet mi na myśl nie przychodzi żeby palić itd.
Co innego narkole (joke)
Skręty? !wszem! Ale z papieru, papierek się zwija (muahahah) Wiesz jaka zabawa? pobaw się czasem religji na dłuższą chwilę w sam raz.

EDIT2:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaknafenian Do'Urden
Moja chemica ma na nazwisko Motyl i narysowalem jakiegos wyjatkowo paqdnego motyla na lekcji...i zgadnijcie na jakiej lekcji i czy zauwazyla jakas ironie... A tak wogole to obmyslam jak tu wyrwac taka jedna panne z mojej klasy, ale pusto w glowie ^^
U nas w klasie reli uczy pan Buława, poszły w ruch rysunki "szalonych" bułek.

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 02-11-2004 o 14:03.
Vegefa Ziom jest offline