Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2007, 18:24   #26
McDec
Użytkownik forum

McDec's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2007

Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter Pokaż post
czy mi sie zdaje czy to jest forum o tibi??
a jak chyba wiesz forum jest po to żeby sie wypowiadac o tibi i wszystkim co jest z nia zwiazane
to ze ty masz w dupie sunrise i ze zaczol grac to nie zanczy ze kazdy ma miec
Znasz Sunrise osobiscie?? spisz z nim w jednym łóżku??...raz go widziales na rooku i co juz wiesz jaki on jest bo ci kolega sprzed depo powiedzial??
nie jest obroncą Sunrise, ale wkurzaja mnie tacy Bogowie jak ci up ktorzy nie znaja gracza dobrze a wypowiadaja sie o nim
Przeczytaj sobie wywiad z MAster Slayerem
on tez na poczatku myslal ze Sunrise to glupek itp...ale potem sie z nim zaprzyjaznil
jezeli nie podoba ci sie ten temat to sie w nim nie wypowiadaj...bo temat jest stworzony o tym ze Sunrise wznowil gre a nie o tym jaki on jest itp
idz lepiej pograj mistrzu, lepiej zrobisz

Kurde troszke sie rozpisalem i napewno zara ktoś mnie zjedzie no cóż w koncu to najwieksze nooby to POlacyD:

@topic
taki mały news
Sunrise 102 lv
TY downie!
Nie wyjeżdzaj z takimi tekstami : "Największe nooby to Polacy" bo to jest żałosne...zresztą jak widze co piszesz to mam ochote wziąść nóż kuchenny i zabić cie na miejscu ty patałachu...co do stwierdzenia "Polacy to nooby" zgadzam się tylko w TWOIM przypadku i wszystkich bezmózgich 10-latków, fanów tego maniaka co ma 300+...więc zamilcz prosze i nie gadaj takich pierdół
McDec jest offline   Odpowiedz z Cytatem