Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2007, 20:34   #696
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Evernight
Świat: Titania
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Poziom mag.: 21
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Wube* Pokaż post
Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o
Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : ) Nie jestem od was, niedawno to sobie uświadomiłem, że poprostu dla was jestem obcym który was poznał na rl Muszę z tym żyć, mając nadzieje, że kiedyś się zmieni : ) Spadam z kafejki. Bye

@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES

Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 15-08-2007 o 20:36. Powód: @Young
Szczuru.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem