Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2007, 21:01   #4
Street07
Użytkownik forum

Street07's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Tibia ? ^^

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Domyślny

1) Czy to świat PVP ? (Jeżeli tak zapłać jakiemuś kolesiowi co już nie gra żeby go postraszył) Jeżeli to nie pomorze to żeby zabił przynajmniej będziesz miał satysfakcje z jego deda.

2) (Jeżeli jest noobem) Wrobienie Go: Mówisz z 2 chara że kupisz BOHY za powiedzmy 60k bo kupiłeś chara na allegro i nie wiesz jakie są tu ceny koleś się podnieci i powie Ok dodatkowo spróbuj to zrobić wieczorem/lub kiedy musi gdzieś wyjść (żeby mu się spieszyło) kiedy już dojdziesz i on będzie pisał teksty w stylu "Fast bo musze iśc spać / Ide zaraz do kumpla mam dosłownie 2 min" Wtedy wykorzystaj to daj mu na trade 6 crystal coins po czym powiedz że nie masz miejsca w bp (cap nie wchodzi w gre bo BOHY są lekkie) podejdź do dp i daj mu jeszcze raz na trade 6 crystal coins po czym powiedz że przypadkowo anulowałeś (powiedz to tak jakbyś był wkurzony) po czym powiedz "Fast ja też musze iść ! " i daj mu na trade 6 platinum coins jeżeli to nOOb da accept ! (zadbaj o to żebyś dal accept jako 1 !

3)Trapnięcie go: Nie chce mi się opisywać na jakie sposoby można trapować ale myśle że najlepiej byś to robił w Więzieniu w Kazz (Dwacrata czy jakoś tak ) robisz quest u imperatora w kazz (na klucz 4802 o ile się nie myle) lurujesz tam klikla guardów lub mino magów wpuszczasz go zamykasz na klucz i koleś deda (zadbaj o to żeby miał bohy w bp lub zakumpluj się z nim (2 charem) i powiedz że chcesz zobaczyć jego całe eq kase itp

4) Hacked

Nudziło mi się więc troche się rospiałem ale z nOObem muszisz walczyć tym samym czym on tylko że z większą siłą !

Pozdro (Jak coś to dam edita pisałem to na szybkiego)

P.S Sorry za błędy ortograficzne
Street07 jest offline   Odpowiedz z Cytatem