Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lipek_Aldix
Gridlok, a ty co tak na tych forach przesiadujesz? Tibia.pl, Tibia.com
Trade chat na Obsidii, myslalem ze ty na "piwie z kolegami i dziewczyna i huj wie z czym jeszcze ale z dala od tej gry"
heuaheuaheauehauea, zal mi cie bo nie potrafisz nawet dostrzec ze jestes taki sam jak ci wszyscy no-liferzy tylko ze do tego kradniesz
|
Pisze na forum.tibia.com, tibia.pl czasem bo lubie, cos ala hobby. Trade to nie chat tak btw. Na trade channelu siedze z wiadomego celu, sprzedaje itemy aby miec czysta kase GP. Widac, ze nie dorosles jeszcze. Wg. Ciebie powinienem byc 23-24/h poza domem upijajac sie jak dzika swinia ? To wg. ciebie jest RL ?: ) wspolczuje w takim razie. Przyznaje, wczoraj siedzialem pol dnia przed kompem. Dzis troche mniej. Nie mialem nic do roboty, wychodzic mi sie nie chcialo, mialem dola z pewnego powodu i nadal mam. To znaczy, ze jesetm no-liferem ? Mi Viraz z drugiej strony mowil ze dali Ci P-seta + 10k na start(skad on to wie, nie wiem, niby z jakims nebulacksem gadal o tobie bo zagadal do mnie) i masz nowego pallka wiec ty sie wypowiedz jako przewodniczacy tych jak to nazwales 'no-liferami'. Jesli chodzi ci o czyn ktorego dokonalem, jakbys uzyl czasu przeszlego bylo by dobrze. Okradlem kogos raz w zyciu, Ciebie, i nie, nie zaluje. Przynajmniej wiem gdzie jest granica pomiedzy gra a rl i przyjaciolmi z rl. Temat uwazam za zamkniety.
Pisze z tego konta, z Taer nie pamietam hasla :S